ביד שרהלמשהו יש מושג איפה ניתן להשיג "קורקינט" לילדה (בת 11) עם שבר ברגל?
תודה מראש!
יש כמה סוגים לפי גילאים וגודל.משהו יודע אם יש 2 סוגי קורקינט לילדים ולמבוגרים או שזה אותו דבר ורק מנמיכים גובה?
כן בהחלט ניסינו וראינו שזה לא מספיק מתאים, נעבור לכסא גלגלים לילדים.קחו בחשבון שהקורקינט הזה הוא לא ממש בטיחותי למרות שמיועד למצבים כאלו
כבר ראיתי כמה וכמה שאיבדו שליטה ונפלו ממנו וגרמו לעוד נזקים.
בעיקר ילדים
תתקשרי מחר ונעדכן....מה זה???
אחיינית שלי היתה עם שבר בכף הרגל והרופא איפשר לה ללכת על הרגל עם הגבס מיד כי אין חשש שהעמידה על הרגל תשנה את תנוחת העצם כדאי לבדוק אצל אורטופדבהמשך להנ"ל...
כמה זמן עדין הגיוני כאבים חזקים כאשר יש שבר בכף הרגל?
דוקא אמר לנו האורתופד לא לדרוך על הרגל בכלל עד הביקורת הבאה אפילו שהרגל מגובסת.אחיינית שלי היתה עם שבר בכף הרגל והרופא איפשר לה ללכת על הרגל עם הגבס מיד כי אין חשש שהעמידה על הרגל תשנה את תנוחת העצם כדאי לבדוק אצל אורטופד
הגיוני שכואב בשבוע הראשוןבהמשך להנ"ל...
אני מחפשת לדעת מנסיון של אנשים האם זה הגיוני עדין (3 ימים +) או שכדאי ללכת שוב לאורתופד שיבדוק?
מענין כנראה שזה לא תמיד כך שאם השבר בכף רגל אפשר לדרוך מידדוקא אמר לנו האורתופד לא לדרוך על הרגל בכלל עד הביקורת הבאה אפילו שהרגל מגובסת.
חחחבהמשך להנ"ל...
אני מחפשת לדעת מנסיון של אנשים האם זה הגיוני עדין (3 ימים +) או שכדאי ללכת שוב לאורתופד שיבדוק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים