קושיא זעירתא בעניין עימוד וחיפוש

• הוסף לסימניות
לאחרונה, יש לי הקטן קצת הרגשה שישנם שרשורים ושאלות שחוזרים על עצמם פעם ופעמיים ויותר, על נושאים ובעיות שכבר נדונו המון פעמים בפורום.
ונשאלת השאלה - למה אנשים לא מחפשים בפורום לפני שהם פותחים שרשור, או שואלים באשכול הGREP וכו', ושואלי'ם הלכו בו, בדברים שתוך שניה אפשר למצוא להם תשובה?

הניחא למאן דאית נטפרי ונתיב, שבקושי יכול לחפש משהו, אבל בפורום הם יכולים גם יכולים. ולמה הם לא עושים את זה?
זה אפילו לא "להבין דבר מתוך דבר", זה פשוט לחפש את הנושא במחשב במקום מול אנשים (שזה בעצם לבקש מהם שיחפשו לך...).

לכל הפחות, ראוי להריץ איזו שורת חיפוש קל'ה כמות שהיא, ובאם לא מצאת - לכתוב שאלה ולהקדים לה "חיפשתי בפורום ולא מצאתי" וכדו', ומי שיוכל יענה בשמחה.
לתשומת לבנו.

נ.ב. עוד לא זכיתי להגיע לסוגיא של השרשורים ה"דחופפפפפפפיייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!1!!!11!"
אי"ה אולי לקראת ימי הפורים הבעל"ט, שנא' "הרצים יצאו דחופים"

• הוסף לסימניות
מאידך גיסא לכל בעיה יש כמה כינויים לך תחפש את כולם.
הנה דוגמא. משום מה כעת התג החליט לעשות לי כניסה משתי הכיוונים בשורה הראשונה של כל פרק במשנה. (אשכול וצילום מסך בדרך). מה אני בדיוק אמור לחפש בפורום.

• הוסף לסימניות
מאידך גיסא לכל בעיה יש כמה כינויים לך תחפש את כולם.
הנה דוגמא. משום מה כעת התג החליט לעשות לי כניסה משתי הכיוונים בשורה הראשונה של כל פרק במשנה. (אשכול וצילום מסך בדרך). מה אני בדיוק אמור לחפש בפורום.
אם לא מצאת - לא מצאת. מה אפשר לעשות?
(אגב - לגבי תג ישנה בעיה אחרת - אי אפשר (טכנית) לחפש את המילה "תג" בפורום, היא קצרה מדי)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני פה בפורום כמה שנים טובות
לפעמים אני נתקע באיזה שטות קטנה
ומהמון חיפושים אני לא מגיע לכלום
כי כל אחד פותח את האשכול שלו עם כותרת מתחוכמת
ומי שיותר מתחוכם משובח
כך שלפעמים אני מתייבש מלחפש
וגם מלשאול בפורום קשה לקבל תשובה
אז אני חוזר למשהו ישן
או שולח מייל לחבר קרוב ולפעמים הוא מפנה אותי לאשכול הנכון
או מרים טלפון לחבור עוד יותר קרוב

• הוסף לסימניות
אם לא מצאת - לא מצאת. מה אפשר לעשות?
(אגב - לגבי תג ישנה בעיה אחרת - אי אפשר (טכנית) לחפש את המילה "תג" בפורום, היא קצרה מדי)
האמת שלא חיפשתי. כי משום מה לי באופן אישי בכל שאלה חוץ מהרצון לקבל תשובה. יש לי גם הנאה סמויה בזה ששאלתי. וזה גם התשובה שלי לקושיא זעירתא שבראש האשכול.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שלפעמים כל אחת מבעיה את הבעיה בהגדרה שונה / או שלאתמיד יודע איך בדיוק להגדיר את הבעיה
ומאוד יכול להיות שכבר ענו עליה תשובה בעבר
רק לא מצא כי פספס את ההגדרה/ הניסוח הנכון של הבעיה.

• הוסף לסימניות
נראה לי כבר היה אשכול פעם בנושא... @תא חזי חיפשת?
אבל לגופו של עניין אתה ממש צודק!
פעמים רבות מחפשים איזה מקור/שיר/מידע, ובחיפוש קטן יש מלא תשובות בנושא.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלפעמים כל אחת מבעיה את הבעיה בהגדרה שונה / או שלאתמיד יודע איך בדיוק להגדיר את הבעיה
ומאוד יכול להיות שכבר ענו עליה תשובה בעבר
רק לא מצא כי פספס את ההגדרה/ הניסוח הנכון של הבעיה.
אז מחפשים מילות מפתח.

• הוסף לסימניות
קשה מאוד לחפש, מסכים עם זה

• הוסף לסימניות
הכוונה של תא חזי שקודם ינסו לחפש ואם לא מצאו אז יעלו שאלה, אבל לפחות השתדלות מיהא בעי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה