מנסיון.אפילו לפהק לפעמים קשה כי זה דורש נשימה עמוקה
מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר
כנ"ל
אני סובלת מקושי נשימה בכל מאמץ מיד אחרי שחליתי
הרופא משפחה אמר לי שצריך לעשות כושר ולאמץ את הראות
כי הקורונה פגעה ביכולת של הראות להיפתח ולהסגר כמו שצריך וברגע שאני אתאמץ הם יחזרו לפעילות
הוא קרא לזה פיזיותרפיה נשימתית
האמת שלא ניסתי עדיין
אני פשוט ממשיכה כרגיל ,מתפללת שיעבור כמו שהגיע...
אפילו לפהק לפעמים קשה כי זה דורש נשימה עמוקה
ברור תופעה נפוצה הקושי בנשימה לאחר החלמה מקורונה בדרגות חומרה כאלו ואחרותאפילו לפהק לפעמים קשה כי זה דורש נשימה עמוקה
לא חשבתי עדיין על הביטוח לאומימבינים
זה חלק מפוסט, (נכון שיש עוד הרבה מחלות)
שמעתי מפר' מומחה, שעדיין בטווח של שנה אחרי קורונה מגיעים אנשים עם בעיות כמו שמתוארות פה ואחרות...
אגב,
אני מקווה שהגשתם על זה בקשה לבדיקת קבלת קצבת זכאות מביטוח לאומי,
לא מזמינים את זה, אבל אם כבר קרה כזה דבר, חבל לא לנסות.
יש כ"כ הרבה שיכולים לקבל, ולא יודעים מזה... אם צריך עזרה - בשמחה ממש, כמובן מניסיון ובהתנדבות לדבר.
רפו"ש.
לא חשבתי עדיין על הביטוח לאומי
מקווה שזה יעבור מהר ולא ניהיה צריכים להגיע לשם
למרות שאם יש אפשרות לקבל, לא כדאי להפסיד
נחכה כמה ימים ונראה
תודה רבה על הרצון לסייע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים