התייעצות קושי להרדם

לכל השואלים: לא כל כך התמדתי אבל לקחתי על עצמי את העניין של הקשיבות. היה קשה לפעמים ראיתי תוצאות, שאפילו לכבות את קובץ ההשמעה לא יכולתי כי כבר הייתי במצב של😴😴😴, ולפעמים לא זרם אבל קצת השפיע.
הגורם המרכזי שזה יצליח זה עקביות, מה שהיה חסר לי מעצלות.
לכן עדיין אני מנסה כמה שאני יכולה.

תודה לכל המגיבים.

לכל השואלים: לא כל כך התמדתי אבל לקחתי על עצמי את העניין של הקשיבות. היה קשה לפעמים ראיתי תוצאות, שאפילו לכבות את קובץ ההשמעה לא יכולתי כי כבר הייתי במצב של😴😴😴, ולפעמים לא זרם אבל קצת השפיע.
הגורם המרכזי שזה יצליח זה עקביות, מה שהיה חסר לי מעצלות.
לכן עדיין אני מנסה כמה שאני יכולה.

תודה לכל המגיבים.
חוזרת בי!😁😁
מסתבר שבאותם ימים באמת הייתי עייפה ונרדמתי בלי קשר לקשיבות,
נסיתי יותר מחודש בקביעות ולא עזר כלום, עד שלילה אחד, בעודי מתרגלת את הקשיבות, החלטתי שהכול חרטה וכלום לא עוזר לי(שימו לב: אני מדברת לגביי ושאף אחד לא יקח את זה על עצמו, כי כל אחד והיכולות שלו ויכול להיות שאצלכם זה יעבוד), אז עצרתי באמצע התרגול והחלטתי שאני יותר לא עושה את זה, וכך היה.
ביום רביעי האחרון פניתי לפסיכולוגית(גם בעיקר כי בלילות האחרונים אני מתעוררת כל לילה ואני במצב 'נמנום' כמה שעות טובות עד הבוקר לקימה מוחלטת), היא המליצה לי לנסות כמה דברים במשך כמה ימים (שרובם המלצתם אתם, ובינהם גם: מקלחת חמה שעה לפני השינה, כדור מלטונין כ40 דק' קודם, שעתיים לפני השינה לא לצרוך מסכים(אין מצב!!!🥹)וכו') ואם זה לא יעזור מומלץ ללכת לרופא (בעיקר בגלל 'נדודי השינה') ואולי הוא ימליץ על מעבדת שינה...
אשתדל לעדכן.

מקווה שעזרתי למישהו.
אם למשהו יש שאלות הוא מוזמן לשרשר.

אני כנ"ל לא מצליח להירדם ובדרך כלל עד 3-4 אני גם בכלל לא עייף מלטונין גם 5 מ"ג לא עזר [דרך אגב בזמנו ביקשתי מהרופא מרשם למלטונין והוא אמר לי שאין להוציא לזה מרשם]
לאחרונה התייעצתי עם מומחה בכדורים ותרופות והמליץ לי על סטילנוקס שדורש מרשם אבל לא פועל על החומר הפעיל של כל הכדורי שינה שממכר ועלול לגרום לתלות קשה
אלא על חומר פעיל אחר שהחשש להתמכרות מופחת בהרבה וברמה יותר קלה
אבל שכל אחד שהולך על כיוון של כדורי שינה יתייעץ עם רופא בדיוק מה מתאים לו

אחרי חודשים שלא מצליח להרדם לפני 3 בלילה פלוס 3 כדורי שינה מינימום השבוע עשיתי בדיקות דם והויטמין D היה נמוך להחרידדד כדאי לבדוק את זה! זה אי אפשר להרדם עם יש חוסר

יש לי מטופלת שהיא חולת ALS ואני כבר מטפל בה לדעתי כבר למעלה מ8 שנים (היא כותבת לי עם העיניים ושולחת לי מיילים וככה אנחנו עושים טיפול) - היא גם היתה סובלת מנדודי שינה, קשיים בשינה, לא היתה נרדמת וכו', ואגב היא מוקפת ברופאים ותרופות ומטפלות ומה לא- בתכלס, מה שבאמת הפריע לה לישון היה חרדות שהיה לה סביב עניין השינה, לחצים שקשורים לעניין, וכשעבדנו על זה היא ישנה כמו תינוק...
לנפש יש השפעה מאוד מאוד גדולה על כל עניין השינה, אולי שווה בדיקה

תמיד זה קל יותר ואפילו מפתה לתלות את זה בגוף, להגיד חסר לי וויטמין כזה או אחר, אבל המון דברים קשורים לשנה קשורים למחשבות שחושבים בהקשר של השינה, כמו שראיתי שמישהו פה כתב שזה מרוב לחץ להרדם, פחד שאני לא יצליח לישון טוב וכו'
לדעתי צריך לנסות פשוט לשים לב למחשבות לפני השינה, על מה אני חושבת? איזה תחושות יש לי ברגעים האלו שאני יודעת שאני אמורה לישון, אם יש בלגן מחשבתי המון מחשבות חרדות וכו' זה בהחלט יכול להיות קריאת כיוון למה שהולך שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה