דרוש מידע קושרת מטפחות ומסרקת

• הוסף לסימניות
היי,
אשמח למידע עבור מסרקת לאירוע , משהיא זולה ושעושה יפה (לבר מצווה).
וגם למספרים של מעצבות מטפחות - לספרדיות.

צריכה בירושלים :)
תודה מראש לכולם!!!

• הוסף לסימניות
היי אני מעצבת שיער , לוקחת 150 ש"ח לתסרוקת 150 ש" לאיפור ..
אשמח לעשות אתכן יפות ..
בהצלחה!
המספר שלי : 0583233276

• הוסף לסימניות
מטפחות - יהודית סוסנה אליפות וגאונות.
חפשי כאן בפורום את המס' המלצתי עליה בעבר.

• הוסף לסימניות
יש אחת תותחית בשם יעל התסרוקות שלה לא זזות עד סוף הארוע
היא לוקחת 130 ש''ח
0527623521

• הוסף לסימניות
חייבת להמליץ לנשות בני ברק וכדאי להגיע גם מערים אחרות.

יש לי חתונה של אחיינית ראשונה שבוע הבא, וחיפשתי בנרות חנות מטפחות עם מוכרת סבלנית שתתאים לי מטפחת עם בסיס ודוגמא מעל לאירוע, היום הגעתי לחנות כזו ברבי עקיבא בהמלצה של חברה, החנות נקראת "אסתר המלכה" ברבי עקיבא 57, בני ברק בתוך הפסא'ג

יש לה מגוון גדול והמון סגנונות.

אין לי שום קשר לבעלת החנות כך שאין לי אינטרס פרסום נטו לטובת הנשים הצדיקות שנמצאות כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה