קו אינטרנט+ שיחות

• פותח הנושא שי1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אמנם יש אשכולות ישנים בנושא, מה קורה עכשיו בשוק, מה הכי זול?
ספק, תשתית ושיחות. תודהכ!

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל מבזק
דרך שרות לקוחות
2.5 מ"ב ב39 ש"ח כולל מע"מ
או 5 מג"ב ב49 ש"ח כולל מע"מ.

• הוסף לסימניות
39 תשתית או ספק?
בזק הציעו לי 75 תשתית +ספק אולי הוצאת מהם זול יותר?

• הוסף לסימניות
לי יש חבילה תשתית בזק + ספק 014 בזק בנלאומי ב50 ש"ח
+ קו טלפון של 014 3000 דקות ב39 ש"ח
בנוסף קיבלתי מכשיר ששמו privatebox שהוא במקום המודם של בזק וגם כולל המתאם שיחות.
הכל באותו מחיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;563091:

הכל באותו מחיר

מי האחראי לחבילה 014 או בזק , למי אני פונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;562931:
39 תשתית או ספק?
בזק הציעו לי 75 תשתית +ספק אולי הוצאת מהם זול יותר?

תשתית בזק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;563091:
בנוסף קיבלתי מכשיר ששמו privatebox שהוא במקום המודם של בזק וגם כולל המתאם שיחות.
הכל באותו מחיר

נכתב ע"י שי1;563276:
מי האחראי לחבילה 014 או בזק , למי אני פונה?

?
יש לך תשובה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה