תודה רבה!
דרך איפה אפשר לקבל בבזק תוכנית כזאת?אז מה בכלל השאלה, ודאי שבזק.
55 ש"ח לחודש ל300 דק'.
אפשר דרכי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>דרך איפה אפשר לקבל בבזק תוכנית כזאת?
כשבררנו, לפני כמה חודשים, המחירים היו יקרים בהרבה.
תודה
ראיצי עכשיו מבצע באתר שלהם ב 19.9 לחודש על קו פלוס 50 דקות.ישנן כמה אופציות אשמח לתת מענה למי שמעוניין 0533122333
אתה יכול לתת גם את הקו ב 19.9 שהם מפרסמים עכשיו?אפשר דרכי <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תוכלי לקבל מס' יפה
אשמח לתת שרות בעניין.אתה יכול לתת גם את הקו ב 19.9 שהם מפרסמים עכשיו?
כמה אתם משלמים?קופצת עך האשכול
מה יש להציע על קו ללא הגבלה (כיום יש לי נטויזן ) -בנדל כולל תשתית (רק לקו. לא צריכה רוחב פס), ספק ושיחות?
הכי זולים זה נטוויז'ן, תנסו דרך קשרי לקוחות שם, ניתן להגיע גם לאיזור 80-90 ש"ח להכל.קופצת עך האשכול
מה יש להציע על קו ללא הגבלה (כיום יש לי נטויזן ) -בנדל כולל תשתית (רק לקו. לא צריכה רוחב פס), ספק ושיחות?
יש לך מישהו לתת לי במחיר הזה?הכי זולים זה נטוויז'ן, תנסו דרך קשרי לקוחות שם, ניתן להגיע גם לאיזור 80-90 ש"ח להכל.
אשמח לתת שרות בעניין.
[/QUOT
אתה יכול לתת לי שרות ב 19.9 לקו פלוס 50 דקות? כמו שמצורף פה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים