מידע שימושי קו טלפון ביתי עם אנטרנט של נטפרי - 019

• הוסף לסימניות
יש לי אינטרנט קווי 019
התשתית כמובן של בזק אבל משלמים דרך 019 גם על התשתית
כעת רוצים להתקין קו טלפון.
הבנתי של019 אין טלפון קווי
האם יש משהו מהספקים שעובדים עם נטפרי שיש לו?
אם לא, מה האפשרות הפשוטה והזולה ביותר לטלפון קווי במקביל לאנטרנט של נטפרי?
(דיברתי עם פרטנר למשל והם אמרו שקו טלפון שלהם מותנה באנטרנט עם ספק שלהם)

• הוסף לסימניות
תשתית של בזק אבל משלם ל019 גם על התשתית
משלם באיזור ה50 שקל כיון שיש לי קו ממש ללא הגבלה גם 5000 דקות אבל יש של 3000 דקות יותר בזול

• הוסף לסימניות
תשתית של בזק אבל משלם ל019 גם על התשתית
משלם באיזור ה50 שקל כיון שיש לי קו ממש ללא הגבלה גם 5000 דקות אבל יש של 3000 דקות יותר בזול
גם לי יש אינטרנט של 019,
איך אני מוסיפה לזה קו טלפון ?
@BREAKING NEWS , לכם יש של בזק?
איך עושים את זה ?

והאם מה שיש לכם זה מספר טלפון של בזק (03, 02 וכו' ), או מספר אחר ?

אשמח מאד לקבל פרטים מדויקים

• הוסף לסימניות
אני מדבר על קו טלפון של בזק בינ''ל וצריך להתקשר אליהם וה מחברים למודם מתאם שיחות ואז יש קו טלפון ואו שמניידים את המספר שיש לך או שהם נותנים מספר שלהם שמתיחל ה076

• הוסף לסימניות
אני מדבר על קו טלפון של בזק בינ''ל וצריך להתקשר אליהם וה מחברים למודם מתאם שיחות ואז יש קו טלפון ואו שמניידים את המספר שיש לך או שהם נותנים מספר שלהם שמתיחל ה076
איך אני עושה את זה ?
יש לך מספר טלפון ?
תודה

• הוסף לסימניות
לי יש קו אינטרנטי של סלקום - נטוויז'ן. הם מביאים את הנתב איתם-זה בחינם, והם גובים 35 שקל על 3600 דק' שיחה, ולתוך הנתב הם מתקינים את האינטרנט של 019

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה