מידע שימושי קו מדהים לנשים בנושא הכעס

• הוסף לסימניות
תמיד שנאתי כשדיברו על נושא הכעס כי קורה אין מה לעשות אנחנו בני אדם
עד שקיבלתי קו יקר מאוד בנושא הכעס
כל יום שיעור קטן ומחזק
והעזרה הגדולה שאם הצלחתי להתגבר אני משאירה הודעה בקו עם שיתוף על התגברות
ונכנסים להגרלה
הבית שלי והחיים של השתנו לגמרו
ממליצה בחום
מספר 0776426117

• הוסף לסימניות
תמיד שנאתי כשדיברו על נושא הכעס כי קורה אין מה לעשות אנחנו בני אדם
עד שקיבלתי קו יקר מאוד בנושא הכעס
כל יום שיעור קטן ומחזק
והעזרה הגדולה שאם הצלחתי להתגבר אני משאירה הודעה בקו עם שיתוף על התגברות
ונכנסים להגרלה
הבית שלי והחיים של השתנו לגמרו
ממליצה בחום
מספר 0776426117
ניסיתי להצטרף אבל אחרי זה אין שום שלוחה להאזנה.
או שלא הבנתי ?
אפשר לכתוב כאן מפורט איך מגיעים לשלוחה..?

• הוסף לסימניות
ניסיתי להצטרף אבל אחרי זה אין שום שלוחה להאזנה.
או שלא הבנתי ?
אפשר לכתוב כאן מפורט איך מגיעים לשלוחה..?
מצטרפת לשאלה

חייבים להצטרף לקבוצה כדי לשמוע את התכנים?
ולמה כל אחד יכול לשמוע את כל מספרי הטלפון של חברי הקבוצה ?

• הוסף לסימניות
חשוב לי לדעת האם הצלחתם להכנס
כי זה יכול לשנות בתים מאפס למאה מנסיון אישי

• הוסף לסימניות
מבקש סיסמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה