כללי קו מעיגולים באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
מי יכול להזכיר לי?
איך אני עושה קו (לא ישר) שעשוי מעיגולים - מתחיל בעיגול גדול ולאט לאט העיגולים מתקטנים.
תודה מראש למסייעים.

• הוסף לסימניות
blend tool עושים עיגול גדול, ובמרחק ממנו עיגול קטן. לוחצים על blend tool ' ולוחצים ממרכז עיגול אחד עד השני... יש אפשרות להגדיר לו כמה עיגולים רוצים במרחק וכו'...
מקווה שהובנתי, ושזו היתה הכוונה בשאלה..

• הוסף לסימניות
אחרי שעשית כמו שעטרה כתבה -
מציירת את הקו הרצוי, בוחרת את הבלנד ואת הקו ובאפשרויות בלנד בוחרת
replace spine
אח"כ את יכולה לשחק עם הרווחים של העיגולים ומספרם

• הוסף לסימניות
תודה!

את זה אני מכירה, רק שזה לא מתעגל לפי הקו שאני רוצה, וחוצמזה, העיגולים לא יוצאים לי אחד ליד השני.
צרפתי קובץ 'ידני' להסביר למה כוונתי.

קבצים מצורפים

• עיגולים.jpg
    KB 29.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ניתן לשחק עם הקו של הבלנד כמו קו רגיל. ולעגל עם החץ הלבן.
וגם הצפיפות של העיגולים ניתן לשליטה כמו שאריאלס כתבה.

• הוסף לסימניות
אפשר באפקט הטרנספורמציה

• הוסף לסימניות
לעשות קו רגיל מקוקו כאשר הסיומת עגולה.
ולבחור בעובי הקו מקטן לגדול, ופשוט מחילים על כל קו.

הבעיה היחידה שראיתי עכשיו שניסיתי שמכיוון שהמרחק שווה בין העיגולים המרווח ביניהם משתנה. לא מצאתי פתרון עדיין.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 194.8 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה