קו ניקוז שנפגע משורשים - מי משלם?

• הוסף לסימניות
הסתבכנו עם שכן רוסי, שיש לנו איתו קו ניקוז משותף וכעת לאחר בדיקת מומחה מתברר שהסתימות החוזרות ונשנות נגרמו משורשים שהגיעו מעץ עתיק, וצריך לעשות קו ניקוז חדש, בעלות של כמה אלפי שקלים.
השכן טוען שהעיריה צריכה לשלם את הסיפור הזה, כי זה לא מתוך הבנין, אלא משטח עירוני.
מישהו התנסה בסיפור הזה? האם זה נכון?
היכן מתחילים? להיכן בעיריה פונים?
[אני חסום, כך שיקשה עלי לחפש באתרים בנושא זה]
תודה

• הוסף לסימניות
גם לנו יש את אותו בעיה ולפי מה שביררנו - כל זמן שהקו נמצא בחצר זה שייך לשכנים רק החלק שמגיע לכביש / מדרכה שייך לעריה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוכיש;860440:
גם לנו יש את אותו בעיה ולפי מה שביררנו - כל זמן שהקו נמצא בחצר זה שייך לשכנים רק החלק שמגיע לכביש / מדרכה שייך לעריה

מעניין, הרי לכאורה העץ מגיע מהרחוב, העיריה לא אמורה להזהר שנטיעותיה לא יזיקו?
בכל אופן היכן אפשר לברר זאת באופן רשמי, כך שאוכל להציג בפני השכן מסמכים ברורים שאנחנו צריכים לשלם את זה?
[אני מצידי הייתי מעדיף כבר מזמן לשלם ולגמור את הסיפור בלי כל הבירוקרטיה... אבל מה לעשות שאני לא לבד.]

• הוסף לסימניות
אם העץ מגיע מהרחוב יתכן שזה שייך לעריה אפשר להתקשר למוקד העריה (נדמה לי שהמס' 166)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה