קו עירוני לתלמוד תורה גדול

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנו כמה הורים מנסים להסדיר שיעבור קו עירוני ברחוב של התלמוד תורה של בנינו המונה כ-800 תלמידים (מדובר בעיר אשר רוב התלמודי תורה יש להם קו עירוני עם תחנה סמוכה לת"ת), פנינו לחברה של התחבורה הציבורית בעירנו, והתחמקו מלהתייחס לנידון, נשמח לשמוע על רעיונות איך אפשר לדחוף ולהסדיר דבר זה.
טלפונים\פקסים של רשויות ומשרדים למיניהם.
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
עניינים כגון אלו קשורים יותר לעירייה, שאמורה להפנות בקשה למשרד התחבורה, מאשר לחברת התח"צ.

ניתן לחשוב גם על קו מיוחד לתלמידים, כפי שקיים במקומות רבים, ע"י חברת התח"צ עצמה, כשהתשלום מתבצע כרגיל ע"י כרטיסיות-רב קו, או ע"י חברה פרטית.

• הוסף לסימניות
נראה לי שקו מיוחד לת''ת שייך רק כשהוא מטעם חינוך העצמאי או מעיין...
האם העיריה יכול להתערב בתחבורה שיהיה סמוך לת''ת
תודה על תגובתך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1021375:
נראה לי שקו מיוחד לת''ת שייך רק כשהוא מטעם חינוך העצמאי או מעיין...
אני יודע שבמודיעין עילית "סופרבוס" מסיעה הרבה "חיידרים", שודאי אינם קשורים לחה"ע, ויש להם מסלולי קוים משל עצמם.
נכתב ע"י bbr;1021375:
האם העיריה יכול להתערב בתחבורה שיהיה סמוך לת''ת
אכן כן, אבל בסופו של דבר ההחלטה נתונה בידי משרד התחבורה.

• הוסף לסימניות
באיזה עיר

נכתב ע"י bbr;1020423:
אנו כמה הורים מנסים להסדיר שיעבור קו עירוני ברחוב של התלמוד תורה של בנינו המונה כ-800 תלמידים (מדובר בעיר אשר רוב התלמודי תורה יש להם קו עירוני עם תחנה סמוכה לת"ת), פנינו לחברה של התחבורה הציבורית בעירנו, והתחמקו מלהתייחס לנידון, נשמח לשמוע על רעיונות איך אפשר לדחוף ולהסדיר דבר זה.
טלפונים\פקסים של רשויות ומשרדים למיניהם.
בתודה מראש.

באיזה עיר מדובר

• הוסף לסימניות
ביתר עילית

משום מה ידוע לי רק על ת''ת אחד בעיר ובתי ספר של בנות שיש לה קו תלמידים

• הוסף לסימניות
מוזר. אני לא מכיר חיידר של 800 ילדים בביתר, שאין לו אוטובוס שעובר לידו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1021447:
ביתר עילית

משום מה ידוע לי רק על ת''ת אחד בעיר ובתי ספר של בנות שיש לה קו תלמידים

נסו לפנות ל"עילית". עד כמה שידוע לי "יש עם מי לדבר" שם. (שלחתי לאחרונה פנייה מקוונת ונעניתי לשביעות רצוני.) כמדומני שיש להם גם איש קשר לציבור.

פקס: 025480490

• הוסף לסימניות
עובר ברחוב הסמוך וגורם לילדים לעבור כביש ראשי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בעל מנגן;1021460:
נסו לפנות ל"עילית". עד כמה שידוע לי "יש עם מי לדבר" שם. (שלחתי לאחרונה פנייה מקוונת ונעניתי לשביעות רצוני.) כמדומני שיש להם גם איש קשר לציבור.

פקס: 025480490

פניתי, ונענתי בתירוצי ביוקרטיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1021451:
מוזר. אני לא מכיר חיידר של 800 ילדים בביתר, שאין לו אוטובוס שעובר לידו...

עובר ברחוב סמוך וגורם לילדים לעבור כביש ראשי

• הוסף לסימניות
ניסית לפנות למשה אהרן יעקובזון?

שלח לו מכתב, לכתובתו: המגיד ממעזריטש 30/14, בצירוף העתק לציון פת ולמאיר רובינשטיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1021472:
ניסית לפנות למשה אהרן יעקובזון?

שלח לו מכתב, לכתובתו: המגיד ממעזריטש 30/14, בצירוף העתק לציון פת ולמאיר רובינשטיין.

מי זה??
ואיך אני שולח לציון פת??

• הוסף לסימניות
משה אהרן יעקובזון, הוא איש קשרי הקהילה של עילית. איש טוב שעוזר הרבה.
ציון פת, תשלח לכתובת של עילית, עבור מר ציון פת.

• הוסף לסימניות
הקפצה

יש למישהו פקס של (המחלקה המתאימה ב) משרד התחבורה שמטפלת בדברים אלה
ואם יש למישהו רעיונות נוספים איך אפשר לדחוף ענין חשוב זה.
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
מה דעתכם??

לעשות הסעה לכמה תת"ים ביחד שיוכלו לנסוע מסלול אחד בכל רחוב ולא יצטרכו להסתובב בכל העיר בשביל להגיע לחיידר (דהיינו לצרף כמה חיידרים לחברת הסעות גדולה עם אחראים ומשרד תפעול אשמח לשמוע את את דעתכם...

תודה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 113570;1037340:
לעשות הסעה לכמה תת"ים ביחד שיוכלו לנסוע מסלול אחד בכל רחוב ולא יצטרכו להסתובב בכל העיר בשביל להגיע לחיידר (דהיינו לצרף כמה חיידרים לחברת הסעות גדולה עם אחראים ומשרד תפעול אשמח לשמוע את את דעתכם...

תודה!!!

רעיון לא רע, אך לכל חיידר יש את האינטרסים שלו, וקשה לגשר בין הפערים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה