רשתות קו פתוח לעדכון מוזמנים לחתונת קורונה - היכן תערך החתונה

• הוסף לסימניות
הי,
עבור חתונת קורונה שעתידה להערך בעז"ה בחודש אב
מעונינים לשלוח הזמנות ולכתוב שם מספר טלפון בו ניתן יהיה להתעדכן יום - יומיים לפני החתונה היכן היא תיערך.
האם יש קו מסוים בו ניתן לעשות זאת?
מעין ווצאפ טלפוני, רק שבווצאפ - רק מספרי טלפונים שהוזנו יכולים להתקשר, פה אנו מעונינן לאפשר לכל אחד..
אם למישהו יש רעיון נשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות ליצור קשר עם ימות המשיח במספר
0773137777 שלוחה 3 או לדבר עם נציג בשלוחה6
אך יתכן שהקו יחסם ע"י הרבנים-ניתן לנייד קו בשבילם.

• הוסף לסימניות
אפשר לפתוח קו תוכן
אם רוצים חברה שועדת הרבנים לא תחסום אפשר דרך טלביפ:

• הוסף לסימניות
יש לכם קו טלפון לא בשימוש?
אפשר לעשות שיעבור ישר לתא הקולי, ושם להשאיר פתיח איך שרוצים.
נראה לי הרבה יותר פשוט...
ואפילו שווה לקנות עוד סים בשביל זה, אפשר של טוקמן (ללא שיחות)

• הוסף לסימניות
הי,
עבור חתונת קורונה שעתידה להערך בעז"ה בחודש אב
מעונינים לשלוח הזמנות ולכתוב שם מספר טלפון בו ניתן יהיה להתעדכן יום - יומיים לפני החתונה היכן היא תיערך.
האם יש קו מסוים בו ניתן לעשות זאת?
מעין ווצאפ טלפוני, רק שבווצאפ - רק מספרי טלפונים שהוזנו יכולים להתקשר, פה אנו מעונינן לאפשר לכל אחד..
אם למישהו יש רעיון נשמח לשמוע!
50 ש"ח
מבזק- t0722777222:)gmail.com

• הוסף לסימניות
תודה, עזרת לי מאוד
הרבה שאלו אותי על קווים בזמן האחרון ועכשיו תהייה לי תשובה ברורה יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה