תח"צ קו 8 בבני ברק - נהג מסוכן!!!

• הוסף לסימניות
האוטובוס הזה מפוצץץץ גם שהוא אוטובוס
אין סיכוי לעשות אותו מיניבוס,

וזה באמת קו שהוא הצלה למי שגר בלוחמים למעלה אין שום קו שמגיע לשם עוד .

• הוסף לסימניות
האוטובוס הזה מפוצץץץ גם שהוא אוטובוס
אין סיכוי לעשות אותו מיניבוס,

וזה באמת קו שהוא הצלה למי שגר בלוחמים למעלה אין שום קו שמגיע לשם עוד .
אוטובוס מפוצץ פותרים בתדירות גבוהה בקו ממוקד לאותו איזור,
ולא בקו סיבובי שנוסע את כל העיר יוצא פעם ב20 דק׳ בשעות השיא.. ומאבד את האמינות שלו כי אתם בתחנה ה40..

הקו שלכם מלא? בעייה!
הפיתרון הוא קו מיניבוס ייחודי לשכונה המסוימת שלכם..
שיעלה ממרכז רימונים לסוקולוב ומשם לאיזור הלוחמים וכו׳ וירד חזרה עד למרכז רימונים,
אם יהיו 4 מיניבוסים כאלו שיצאו כל 7-8 דק׳ בשעות השיא ו10-12 דק׳ בשעות השפל
נסיעה ממרכז רימונים היישר להלוחמים וחזור נראה לי שזה יספיק וגם ישפר את אמינות התח״צ, לא?

• הוסף לסימניות
זו ההתנהגות של כל נהגי קווים במודיעין עילית {הערבים},
איכשהו אנחנו חיים את זה....
אין השוואה.
מדובר בליגה אחרת של טירוף.
אולי אם היו מכניסים עירוניים לרח' אליהו הנביא תושבי מו"ע היו זוכים לטעום מעט מזה.

• הוסף לסימניות
דווקא אני חושבת שהקווים 8 ו 2 הכי טובים בעיר
כל שאר הקווים זה כפיליות חזוא רבי עקיבא
קו 2 מחבר את שכון ג לעולם החצון
קו 8 מחבר את שכון ה וגבעת סלבודקא לעולם החצון אגב הוא גם הדרך היחידה להגיע מאזור השומר זבוטינסקי לגן וורשא דובק .. שזה הזיה
זה שתי הקווים הכי מפוצצים ויעילים

• הוסף לסימניות
הנהג עצר על הכביש ולא במפרץ התחנה, מה שאילץ ילדה עם צרכים מיוחדים לרדת לכביש כדי לעלות לאוטובוס. הילדה התקרבה לדלת באיטיות [עקב מוגבלותה] תוך כדי שסימנה לו בידה לחכות, כשהיתה מטר מהדלת הוא סגר דלתות והתחיל בנסיעה מהירה. כתוצאה מכך, ניסתה לרוץ לעבר האוטובוס ולא הצליחה, היא נפלה על פניה בצורה מסוכנת על הכביש כשראשה צמוד לאוטובוס הדוהר. עדי ראיה דפקו בחוזקה על האוטובוס, אני צעקתי לנהג 'נהג, מה אתה עושה, מה עשית לה', הנהג התעלם לחלוטין.
אתמול אישה ותינוק בן מספר חודשים נפלו מהכסאות בקו 8 ונחבלו משמעותית (פונו באמבולנס), בעקבות נסיעה פרועה של הנהג. ילד שלי היה על האוטובוס וחזר מבוהל והיסטרי.
אשמח לשמוע אם יש עדי ראיה מה מצבה של האישה אצל מי אפשר להתלונן ואת מי אפשר לתבוע.

• הוסף לסימניות
אוטובוס מפוצץ פותרים בתדירות גבוהה בקו ממוקד לאותו איזור,
ולא בקו סיבובי שנוסע את כל העיר יוצא פעם ב20 דק׳ בשעות השיא.. ומאבד את האמינות שלו כי אתם בתחנה ה40..

הקו שלכם מלא? בעייה!
הפיתרון הוא קו מיניבוס ייחודי לשכונה המסוימת שלכם..
שיעלה ממרכז רימונים לסוקולוב ומשם לאיזור הלוחמים וכו׳ וירד חזרה עד למרכז רימונים,
אם יהיו 4 מיניבוסים כאלו שיצאו כל 7-8 דק׳ בשעות השיא ו10-12 דק׳ בשעות השפל
נסיעה ממרכז רימונים היישר להלוחמים וחזור נראה לי שזה יספיק וגם ישפר את אמינות התח״צ, לא?
הייתי נוסעת בקו הזה לפני למעלה מ-10 שנים בצהריים
אתה מדבר על לתגבר אותו
קודם כל שכל האוטובוסים יצאו במועד, ואז אפשר לדבר על תגבור

הוא היה כיפי מבחינת המסלול, עליתי עליו ברימונים ו-7-8 דקות אח"כ ירדתי ברמבם-מימון, זה קיצר את הדרך מדהים

הסיבוב שלו היום פשוט הזוי, במקום לעשות 2 קווים, יצרו קו אחד במסלול שעוקף את קו 2

• הוסף לסימניות
אתמול אישה ותינוק בן מספר חודשים נפלו מהכסאות בקו 8 ונחבלו משמעותית (פונו באמבולנס), בעקבות נסיעה פרועה של הנהג. ילד שלי היה על האוטובוס וחזר מבוהל והיסטרי.
אשמח לשמוע אם יש עדי ראיה מה מצבה של האישה אצל מי אפשר להתלונן ואת מי אפשר לתבוע.
בזמנו אני הלכתי למשרד התחבורה בירושלים למסור עדות נגד הנהג הזה
החוקרת אמרה לי שאם אין לי 'תיעוד' של האירוע אין לי מה למסור עדות כי הנהג יכחיש והעדות שלי לא תהיה קבילה
והמצלמות באוטובוס שומרות זיכרון רק למשך חודש נראה לי

לדעתי על נהג כזה ניתן פשוט לפתוח תלונה במשטרה

ואגב, לאחרונה אחרי תקופה ארוכה של היעדרות הנהג הזה הפציע שוב 'בכל הכוח' לקו 8
ה' ישמרנו ממנו

• הוסף לסימניות
בזמנו אני הלכתי למשרד התחבורה בירושלים למסור עדות נגד הנהג הזה
החוקרת אמרה לי שאם אין לי 'תיעוד' של האירוע אין לי מה למסור עדות כי הנהג יכחיש והעדות שלי לא תהיה קבילה
והמצלמות באוטובוס שומרות זיכרון רק למשך חודש נראה לי

לדעתי על נהג כזה ניתן פשוט לפתוח תלונה במשטרה

ואגב, לאחרונה אחרי תקופה ארוכה של היעדרות הנהג הזה הפציע שוב 'בכל הכוח' לקו 8
ה' ישמרנו ממנו
אם תמסרו מספר רישוי של האוטובוס נוכל לדאוג לתיעוד...

יש נהג אחר מופרע בקו 53 שהיה סוגר בקביעות דלתות על נוסעים כשהם עולים בדלת, ומול קשישים שהתקרבו לדלת של האוטובוס. תיעוד וידאו אחד ששלחתי לחברת דן עזר לנהג להירגע קצת.

• הוסף לסימניות
אם תמסרו מספר רישוי של האוטובוס נוכל לדאוג לתיעוד...
גם אם זה היה לפני חצי שנה?
אשמח אם זה אפשרי

להלן מס' רישוי:
17049104

פרטים נוספים:
1766264135907.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מדובר באוטובוס קבוע בקו
יתכן שהנהג עובד כל יום עם אוטובוס אחר
במקרה הזה אין אפשרות לזהות את הנהג לפי מספר הרישוי
אבל אם יש תיעוד ניתן דרך התיעוד לדעת לזהות את הנהג, לכאורה
לא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1770291510218.png

לידיעת התושבים משתמשי קו 8 בני ברק: החל ממחר, יום שישי, הקו צפוי לחזור למתכונת הקודמת שלו מלפני כ‑4 שנים: הפעלה כמיניבוס, הקו לא יעבור יותר ברחובות קהילות יעקב ועזרא, ומסלולו יהיה תחנה ראשונה מפרדו, לתוך שכונת שיכון ה', ע"פ התחנות הקיימות, וחוזר לפרדו. כל מי שנעזר בקו מתבקש להיות מודע לשינויים ולתכנן את נסיעותיו בהתאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה