מידע שימושי קטאן- משחק מומלץ? ואיפה כדאי לקנות?

• הוסף לסימניות
אחד הדברים!
אין עוד הרבה משחקים (אם בכלל) שמתאים לטווח גילים כל כך רחב.
מומלץ בחם!

• הוסף לסימניות
המשחק הכי טוב בעולם אני בן 20 ואני משחק אותו עם חברים שגם הם בני 20 ואין דבר מרגש מזה משחק טירוף כמעט כל ערב אנחנו משחקים ופשוט לא נמאס הזוי!!
יש מלא מבצעים בזה צריך לחכות לזמנים כאלה של מבצעים דווקא אולי אפשר למצוא הפירט האדום אפשרות אבל אפשר להשיג במקומות יותר זולים.

• הוסף לסימניות
קנינו במשנת יוסף ב100 שקלים
כמעט כולם משוגעים על המשחק (תמיד יש את אלה שפחות מתחברים)
הקטנה בת 6.5 מכניסה אותנו בכיס הקטן...

• הוסף לסימניות
האם 2 שחקנים אפשר להנות?
או רק קבוצה
הילדים שלי עדיין קטנים ובא לי לשחק אם בעלי...
השאלה אם זה לא יהרוס רק 2 שחקנים

• הוסף לסימניות
האם 2 שחקנים אפשר להנות?
או רק קבוצה
הילדים שלי עדיין קטנים ובא לי לשחק אם בעלי...
השאלה אם זה לא יהרוס רק 2 שחקנים
כמובן כמובן שאין חוויה גדולה של לשחק כמה אבל לפעמיים מאתגר יותר המשחק ראש בראש ואפשר גם לשחק עם חוקים משלכם ולהוסיף דברים זה פשוט משחק מאוג מגוון ומלא אפשרויות ואגב יש בזה תחרויות אליפות שזה ראש בראש!!
סתם לדוגמה המשחק נועד לארבעה שחקנים ארז אתם יכולים להשתמש כל אחד בשני שחקנים לדוגמה ואז זה תלוי בכם אם אתם רוצים ששני השחקנים שנמצאים אצלכם הם ישתפו פעולה ואז זה ניהיה כמין מירוץ או שלא ואז ניהיה אתגר אבל אני פחות אוהב את זה כיף המירוץ יותר כי יש בזה הרבה מזל ולפעמיים כשמשחקים שניים אין מזל יותר מדי אז המירוץ הזה הוא כיף כזה כשתקנו תבינו...!!!

• הוסף לסימניות
עברתי על סרטון ההסברה
הםםם, לא כל כך הבנתי
יש סיכוי שאני ידע לשחק בזה היי פעם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה