מידע שימושי קטאן- משחק מומלץ? ואיפה כדאי לקנות?

• הוסף לסימניות
מתעניינת במשחק "קטאן-" משחק טוב?
שווה את ההשקעה?
ואיפה מומלץ לקנות במחיר טוב?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
לי מאוד המליצו עליו וקניתי אותו ותכלס הילדים לא יודעים לשחק בו. ההוראות מאוד מסובכות.

באיזה עיר את?

• הוסף לסימניות
לי מאוד המליצו עליו וקניתי אותו ותכלס הילדים לא יודעים לשחק בו. ההוראות מאוד מסובכות.

באיזה עיר את?
או בבני ברק או מודיעין עילית

רוצה למכור לי ?

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד!

• הוסף לסימניות
לי יש למכור חדש רק פתחנו את הקופסא והאריזות עדין בנילונים
קנינו בזמן הקורונה לשעות שעמום בגלל המלצות רבות , אך לא יצא לנו להשתמש
אנחנו גרים בב"ב

• הוסף לסימניות
לי יש למכור חדש רק פתחנו את הקופסא והאריזות עדין בנילונים
קנינו בזמן הקורונה לשעות שעמום בגלל המלצות רבות , אך לא יצא לנו להשתמש
אנחנו גרים בב"ב
אשמח לפרטים...
יכול להיות שזה יהיה לי רלוונטי
איך אפשר ליצור קשר?
המייל שלי 7644484 שטרודל גימיל נקודה קום
הטלפון 0555537525

• הוסף לסימניות
תודה
אשמח לשמוע איפה מומלץ לקנות
בבני ברק
תודה

• הוסף לסימניות
קצת דחוף לי למחר..
אשמח לדעת מה המחיר ואיפה משתלם לרכוש..
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש הרבה שמפרסמים ב150 זה מחיר טוב.
וגם אצלנו מכורים בלופ (אתמול הבת שלי שיחקה עם אמא שלי ואחותי 3 משחקים עד אמצע הלילה....)
הכי קטן שמשחק בזה בן 9

• הוסף לסימניות
יש הרבה שמפרסמים ב150 זה מחיר טוב.
וגם אצלנו מכורים בלופ (אתמול הבת שלי שיחקה עם אמא שלי ואחותי 3 משחקים עד אמצע הלילה....)
הכי קטן שמשחק בזה בן 9
הכי קטן שמשחק בזה היה הבן שלי בן שמונה [בזמנו] כבר היה אלוף בזה וניצח את כולנו, כך שזה די משתנה.
אני רכשתי את זה בזמנו בחנות הקטנה שקרובה לגן וורשה היה על זה מבצע שם אבל בהחלט אפשר להשיג את זה גם במאה שלושים בעוד מקומות.

• הוסף לסימניות
מומלץ מאד!
כבר 3 שנים יש לנו ולא נס ליחו (בקורונה קנינו הרחבה)
הקטן בן 8 משחק מעולה כבר מגיל 7+.
משחק ארוך ומהנה
ובכלל לא אגואיסטי ויצרי

• הוסף לסימניות
משחק ממש כיף בעיקר שיש הרבה משתתפים לנו יש גם את ההרחבה(לא יודעת אם יש להשיג אותה בארץ) שאפשר לשחק במשחק שש משתתפים במקום ארבע, אנחנו משחקים בזה מגוון של גילאים וכולם נהנים

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש ספריה של משחקים, אפשר לשאול משם את המשחק כדי להחליט אם מעוניינים לקנות.
0534123881/0534143881

• הוסף לסימניות
למכירה קטאן במצב חדש במחיר מוזל!
ירושלים

• הוסף לסימניות
מומלץ בחום!
אח שלי מגיל 5 משחק. [ עם גדולים ]
אין על הסבר בעפ
תבקשו ממישהו שישחק איתכם פם אחת לפחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה