אטרקציה קטיף שעל- הרפת הרובוטית באבני איתן בצפון משהו היה?

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע עדכני על 2 האטרקציות: קטיף שעל בצפון, והרפת הרובוטית באבני איתן בגולן,
האם מתאים לילדים בגילאי 4-6? מה מבחינה כשרותית? מותר לאכול את הפירות שקוטפים? וכו',
תודה על כל מידע!

• הוסף לסימניות
הייתי לפני מעל 10 שנים ברפת הרובטית.
היה נחמד מאוד, אבל גיל 4 לא מי יודע מה יקלוט את הקטע של הרובוט, צריך לברר האם הם עדיין מאפשרים אח"כ 'להשקות' את העגלים, זה כן ייתפוס.

• הוסף לסימניות
1. הייתי ברפת הרובוטית, נחמד לילדים, גם אם לא יבינו את ההסברים, יהיו מעצם השהיה במקום.
2. לגבי הקטיף, הייתי בקטיף שנקרא קסם הפרי, לא יודע אם זה אותו אחד. היתה לי סיבה שעוררה אותי לשאול רב אם מותר לאכול במקום מהפירות בלי לעשר, והאם מועיל מעשר שהבעלים עושה עבור כולם, 3 מוצים (אחד מהם היה הגר"ע פריד) אמרו לי שאסור. הייתי היחיד שלא אכל. היו שם אברכים חשובים שאכלו.

• הוסף לסימניות
היינו ברפת הרובוטית, חמוד ממש!

• הוסף לסימניות
מישהו ביקר שם לאחרונה ויכול למסור דיווח לאומה איך היה?
יחסית מקום מרוחק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה