כללי קטלוגים 2015

• פותח הנושא up
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום רב לקהילת המעצבים הגרפיים!;)
לצורך השראה, אני מעוניינת לקבל קטלוגים עיצוביים במיוחד וטרנד 2015/16 של כל עסק כלשהו
מי שיוכל להוריד לי, אודה לו מאוד!

יש לי פה כמה שהייתי רוצה, וכל המרבה הרי זה משובח!:)

איקאה

palpop

טלדור

נירלט

• הוסף לסימניות
להתייאש?

• הוסף לסימניות
נו באמת..,
לאף אחד אין להביא לי איזשהו קטלוג להשראה....?
אפשר לשלוח למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וכל העוזר יבורך מן השמיים

• הוסף לסימניות
נסיון אחרון...

• הוסף לסימניות
האתרים פתוחים לי
בשמחה אני יוריד לך
אבל אין לי מושג איך עושים את זה
זה לא קבצי PDF או משהו
זה קבצי פלאש
ניסתי להוריד אותם דרך "בדוק מרכיב" בכרום וגם לא הצלחתי..

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך...
אולי נחכה למי שמבין ויסכים לגלות, אם בכלל...
ותודה על הרצון הטוב!

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!
אשמח לעוד מי שיוכל תבוא עליו הברכה!

• הוסף לסימניות
צלצלתי בטעות
יש לי קטלוגים כלשהם אם תרצי שלחי לי מייל באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תירס חם;1728665:
צלצלתי בטעות
יש לי קטלוגים כלשהם אם תרצי שלחי לי מייל באישי.

שלחתי. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה