דרוש מידע קטלוג או אתר של ספרי אור החיים

• פותח הנושא Bingo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למישהו יש את הקטלוג החדש של ספרי 'אור החיים' או שיכול לתת קישור לאתר שהם - אם ישנו?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ראיתי - נכון אין קטלוג מוגדר אבל יש שם רשימה מסודרת של המבצעים שלהם.
אני אבדוק אם אני יכולה להשיג את הקטלוג.......

• הוסף לסימניות
ראיתי - נכון אין קטלוג מוגדר אבל יש שם רשימה מסודרת של המבצעים שלהם.
אני אבדוק אם אני יכולה להשיג את הקטלוג.......
אשמח מאוד, תודה רבה. ראיתי גם פרסום שלהם בעתונות שאפשר לבקש את הקטלוג במייל, אבל אני לא זוכרת היכן ראיתי זאת ומה הכתובת שהיתה רשומה שם.
אם יש למישהו מידע על כך זה גם יעזור לי.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד, תודה רבה. ראיתי גם פרסום שלהם בעתונות שאפשר לבקש את הקטלוג במייל, אבל אני לא זוכרת היכן ראיתי זאת ומה הכתובת שהיתה רשומה שם.
אם יש למישהו מידע על כך זה גם יעזור לי.
עם זה הלכתי - בכיוון הזה.
ביקשתי מהבן שלי שישיג לי קטלוג שהפיצו ואני אבקש שישלחו לי.....

• הוסף לסימניות
עם זה הלכתי - בכיוון הזה.
ביקשתי מהבן שלי שישיג לי קטלוג שהפיצו ואני אבקש שישלחו לי.....
וואו, הלכת רחוק בכיוון הזה....
תודה רבה!
אם יש לך את הכתובת מייל זה כבר מספיק לי.
ושוב תודה רבה!

• הוסף לסימניות
026337040
ספרי אור החיים בירושלים דיברתי איתם.
אפשר להתקשר מחר בבוקר וישלחו לך את הקטלוג למייל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה