כללי קטלוג אינטרנטי

• הוסף לסימניות
עיצבתי קטלוג לפרינט, וכעת הלקוח רוצה להכין כזה גם לאינטרנט.
אשמח לקבל הדרכה איך מבצעים את הדבר הזה.
עזרתכם חשובה לי מאד!
תודה!

• הוסף לסימניות
את צריכה ליצור PDF אינטראקטיבי
יש אפשרות ליצור כפתורים לדפדוף בין עמודים ועוד פונקציות רבות
את כל אלה תמצאי באינדיזיין: window -> interactive
יש צורך לשמור כ- PDF אינטראקטיבי ולתת את ההגדרות הרצויות
אפשרות נוספת, ליצור ספר באחד מהאתרים המציעים את השירות. לדוג' anyflip.com
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש אפשרות באינדיזיין בחלון שכתבת, אבל כשאני סוגרת לPDF שוב נפתח לי חלון עם הגדרות שאני צריכה לסמן ואז מה שם אני צריכה לסמן?

והאם זה שאני בוחרת אפשרויות בחלון שבתוך האינדיזיין לפני הסגירה, זה משפיע משהו על המסמך?
וסתם בקשר לאיך שמקובל להציג באתר:
  1. האם מקובל שהדפים יעברו בכמה צורות או כל הקטלוג בצורה אחת? ואם מקובל לשלב צורות שונות איך עושים את זה?
  2. כמה זמן נותנים בין דף לדף?
  3. האם צריך להציג כפתורים לדפדוף או שעוברים עם החיצים במקלדת, וא"כ איך עושים את זה?

קבצים מצורפים

• חלון.JPG
    חלון.JPG
    KB 31.3 · צפיות: 115
  • הוסף לסימניות
בהגדרות: את ה-V הרביעי תסמני ג"כ
ב- view תבחרי fit to page ולא default
לגבי התצוגה באתר:
1. תגדירי מעבר אחיד לכל הדפים, או שעדיף כלל לא להגדיר מעבר ברגע שמדובר במסמך רשמי, אבל לקטלוג אולי מתאים.
2. הזמן שמצוין לך כאן הוא הזמן של המעבר ולא ההשהיה בין עמוד לעמוד. הגולש מחליט מתי לעבור לעמוד הבא ע"י לחיצה על החץ
3. אם את רוצה שהקטלוג יראה בנוי לאינטרנט כדאי להגדיר כפתורים. הדרך פשוטה מאד: יוצרת כפתור כלשהו בצורת חץ, ושהוא בחור את הולכת לחלון buttons and forms ושם מגדירה בטייפ button.
תני לכפתור שם בשדה המתאים, תלחצי על + כדי להוסיף אקשן, ותבחרי את האקשן הרצוי.
יש לך שם עוד אפשרויות כמו rollover שכאשר את עומדת עליו את יכולה לבחור את המראה של הכפתור כאשר העכבר יעבור מעליו (לדוג' הבהרת צבע וכו')
בהצלחה

קבצים מצורפים

• עע.png
    עע.png
    KB 45 · צפיות: 117
  • הוסף לסימניות
סגנון, תודה על ההסבר המפורט בסבלנות ועין טובה, אני מנסה (אמנם אני בגירסת CS5 ויש שם שינויים, אבל אנסה ואם לא אסתדר, אבקש שוב עזרה)
תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
עוד משהו, כמה אמור לשקול קטלוג לאתר אחרי סגירה?
סגרתי ושוקל לי 20 מגה, אם זה גדול מידי, איך אני מורידה את המשקל שלו?

• הוסף לסימניות
תורידי את ה PPI
צריך להיות בין 72 ל-150
מצו"ב צילום מסך

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.JPG
    ‏‏לכידה.JPG
    KB 18.5 · צפיות: 121
  • הוסף לסימניות
ועוד שאלות שחשובות לי בשביל להתקדם:
האם קטלוג לאינטרנט צריך להיות סגור בPDF או שיש סגירה מתאימה אחרת לקטלוג שיופיע באתר?
אני סגרתי בPDF אינטראקטיב, כשאני פותחת אצלי, התוכנה רושמת לי שאלה זו ואני מאשרת:

ואז נפתח לי הקובץ במסך מלא. כך (כמובן שיש מסביב רקע שחור בשני הצדדים, הוא גזור כרגע):

אבל אצל הלקוח התוכנה לא שואלת אותו את השאלה הזו וגם לא פותחת לו במסך מלא, אלא רואים את שורת המשימות וכד', כך:

הבעיה היא, שהוא לא רואה בכלל את הלחצנים שמופיעים בתחתית העמוד, כלומר הקובץ לא נפתח אפילו בשלמות בלי קשר למסך מלא או לא.

השאלה היא, מה גורם לזה, ואיך פותרים את הבעיה
וכן האם באתר גם יראה כך או ששם אין חשש שכך זה יראה?

עזרתכם חשובה לי מאד!!
תודה!

קבצים מצורפים

• אישור למסך מלא.JPG
    KB 21.4 · צפיות: 0
  • אצל הלקוח.JPG
    אצל הלקוח.JPG
    KB 13.3 · צפיות: 105
  • אצלי במסך.JPG
    אצלי במסך.JPG
    KB 31.3 · צפיות: 105
  • הוסף לסימניות
העצה הכי טוב לקטלוג באינטרנט, הוא דווקא לא PDF אינטרקטיבי, אלא קובץ Flash

בייצוא באינדזיין, תייצאי לקובץ פלאש, שם בהגדרות תגדירי שיהיה על מצב דפדוף
אח"כ תעלי את הקובץ ל http://anyflip.com/
או שהלקוח יעלה לאן שהוא רוצה...
ואז יש לך ספר באינטרנט

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאין לי במחשב תוכנת פלאש ואז אני לא יכולה לראות את הקובץ שסגרתי, האם יש דרך בכ"ז לצפות בו? והאם כל מי שאין לא פלאש במחשב לא יוכל לראות את הקטלוג?
כמו"כ אני לא יודעת איך להשתמש באתר http://anyflip.com/
אשמח לקבל הדרכה.

• הוסף לסימניות
מה פתאום קובץ פלאש? הוא עוד מעט עובר מהעולם. (וגם את anyflip עדיף להגדיר ב-html כדי שייפתח בכל המכשירים)
צריך להגדיר בסגירה לPDF שלא יפתח במסך מלא אלא בגלילה של עמוד מלא, אפשר גם להגדיר שייסגר ב-2 עמודים זה לצד זה.
צריך לשחק קצת בהגדרות של הסגירה

• הוסף לסימניות
אפשר לפתוח גם באדובי אנימייט

• הוסף לסימניות
מקפיצה לשאלה דחופה
בקישור שהביאו כאן anyflip
זה יוצר ספר עם דפדוף כמו אנגלית , משמאל לימין

איך משנים את זה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה