כללי קטלוג איקאה 2015 או 2016

• פותח הנושא next
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה קטלוג איקאה או של 2015 או של 2016 מישהי יכולה להעלות לי???????
אני לא יכולה להכנס לאתר.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אז מה עושים היכן אפשר להשיג אותו?

• הוסף לסימניות
הקובץ מצורף הספציפי שאליו הגעת שגוי. אם הינך עוקב אחר קישור שגוי, אנא יידע את בעל האתר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כשרונית;1786567:
אתה לא יכול בג'מבו מייל??

מנסה, בינתים תנסו להעתיק את הקישור ולהדביק בכרטיסיה חדשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;1786570:
מנסה, בינתים תנסו להעתיק את הקישור ולהדביק בכרטיסיה חדשה

הקישור לא עובד

• הוסף לסימניות
"מתנחל"
אין מילים תודה רבה עזרת לי מאוד וחסכת המון זמן וטרחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י next;1786692:
"מתנחל"
אין מילים תודה רבה עזרת לי מאוד וחסכת המון זמן וטרחה.

תודה על התודה!

כיון שאתה משתמש טרי, אשמח ליידע אותך שאפשר "לצלצל" - כלומר ללחוץ על הפעמון שמתחת ההודעה, זה מביע אמירת תודה.

ולתועלתך, עיין עוד כאן

• הוסף לסימניות
ג'מבו מיייל חסום לי ואודה מאד למי שיכול להעלות את הקטלוג של 2016 בצורה אחרת (אולי דרופבוקס... מקוה שיפתח לי)
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה