קטלוג איקאה

• הוסף לסימניות
מבעלי גישה לאינטרנט אפשר להעלות קטלוג של שולחנות כתיבה ועמדות עבודה למחשב תודה מראש

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה הרוב
יש כמובן אותם דגמים בעוד צבעים

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 5.5 · צפיות: 11
  • 2.jpg
    KB 4.5 · צפיות: 15
  • 3.jpg
    KB 6.3 · צפיות: 16
  • 4.jpg
    KB 8.3 · צפיות: 16
  • 5.jpg
    KB 6.4 · צפיות: 14
  • 6.jpg
    KB 4.9 · צפיות: 11
  • 7.jpg
    KB 6.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בלי מגירה למקלדת?
יש למשהו נסיון עם ריהוט של איקאה לחדר עבודה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י clip;1133457:
בלי מגירה למקלדת?
יש למשהו נסיון עם ריהוט של איקאה לחדר עבודה?
יש לי
מחזיק מעמד שנה וחצי לבינתיים
עשוי סיבית לא איכותי ביותר (התחיל להתקלף למטה בגלל ה"ספונגה" )

• הוסף לסימניות
אין שם עמדת מחשב עם רגלי מתכת?
לפעמים מגיע בשילוב זכוכית ולא עץ

• הוסף לסימניות
אם כבר שאלו אני רוכבת על האשכול,
אני רוצה לקנות באיקאה, אם יש להם,
ארון למחשב,
כלומר אני רוצה ארון שנפתח לשלחן עבודה, ושאפשר לסגור אותו בלי שרואים שיש שם מחשב,
(ככה זה כשעובדים באמצע הסלון / המטבח, בשבת למשל, זה פשוט לא לעניין, וגם עם הילדים...)
בקטלוג ישן שלהם ראיתי דבר כזה
בקטלוג החדש לא ראיתי,
מישו יודע אם יש להם?
עם מי אפשר לדבר שם?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה המחיר של הדגמים המצורפים משהו יכול לבדוק לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה