כללי קטלוג באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ אקסל מסודר עם מוצרים באינדיזיין (עמודה של שם המוצר, היצרן וכו').
בקטלוג צריך להיות בכל עמוד 35 משבצות עם מוצרים.

שמרתי את האקסל כCVS, הכנסתי לdata merge באינדיזיין.
עד כאן הכל עבד מצוין.
הבעיה היא שכשהוא מכניס לי את הנתונים, הוא מכניס כל מוצר בעמוד חדש.

ושאלתי: כיצד אפשר להגדיר לתוכנה שכל שורה באקסל צריכה להיכנס במשבצת הבאה ולא בעמוד הבא (באינדיזיין יצרתי דף אב עם 'קוביה שבה יש תיבת טקסט לשם מוצר, תיבת טקסט ליצרן, תיבה למחיר ושיכפלתי אותה כפול 35 פעמים).

מקוה שהובנתי..

• הוסף לסימניות
את זה הצלחתי באמצעות multiple record.
עכשיו יש לי בעיה אחרת:
הבחלונית המוליטפל אפשר להגדיר סידור לפי: עמודות או שורות.
הבעיה היא שזה מזרים את המשבצות משמאל לימין ולא מימין לשמאל.

כיצד ניתן להגדיר שהזרימה תהיה מימין לשמאל?

• הוסף לסימניות
כל נושא מיזוג הנתונים הוא קצת "צולע" באינדזיין.
על הבעייה השנייה שלך הייתי מנסה להפוך את כיוון המסמך והפיכת כל העצמים בהתאם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;665548:
כל נושא מיזוג הנתונים הוא קצת "צולע" באינדזיין.
על הבעייה השנייה שלך הייתי מנסה להפוך את כיוון המסמך והפיכת כל העצמים בהתאם.

תודה רבה!
למה כוונתך להפוך את כיוון המסמך והעצמים?

• הוסף לסימניות
דיברנו פעם על בעיית השמאל לימין.
היו אז כמה רעיונות מעניינים,
מה שאני זוכר מתוכם, זה להכין תיבות טקסט של FLIP, (היפוך מראה) ואז בייצוא/הדפסה, להשתמש עם בפקודה שעושה מראה לכל הטסט.
היו שם רעיונות יותר יפים. שכחתי אותם :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה