דרוש מידע קטלוג בגדי קיץ 2019

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
פפפליז אל תתחילו דיונים תשאירו את האשכול רק לקטלוגים תודה! ו-
במחילה,
לא מצליחה לראות מה כל כך מדהים בקולקציה הזו בשביל להיפרד מכמה מאות שקלים לבגד.
על טעם וריח אין ל..... כל אחד יעשה כרצונו.... ;)

• הוסף לסימניות
פפפליז אל תתחילו דיונים תשאירו את האשכול רק לקטלוגים תודה! ו-

אמר לו הקדוש ברוך הוא לגבריאל: לך ורשום על מצחן של צדיקים תיו של דיו, שלא ישלטו בהם מלאכי חבלה. ועל מצחם של רשעים תיו של דם, כדי שישלטו בהן מלאכי חבלה.
אמרה מדת הדין לפני הקדוש ברוך הוא: רבונו של עולם, מה נשתנו אלו מאלו?
אמר לה: הללו צדיקים גמורים, והללו רשעים גמורים.
אמרה לפניו: רבונו של עולם, היה בידם למחות ולא מיחו!

שבת נד

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם בנדי רוצה להעלות את זה כאן, מי שבכל זאת רוצה, זה המייל שאפשר לקבל בו את הקטלוג המהמם שלה- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
קטלוג חדש בדרך אלייך!!!
קולקציה מפתיעה מבית SOLENO

שלח/י מייל לכתובת:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כתב/י: מחכה לקטלוג קיץ!
וקבלו אותו אליכם בימים הקרובים

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
יש לי חתונה בעוד כשבוע ואני מחפשת באופן דחוף איזה זקט אלגנטי לבנים . משהוא ראתה באיזה חנות בקולקציה חדשה גקט קיצי או שאריות מהחורף אבל צבע שיתאים לקיץ. תודה מראש

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
יש לי חתונה בעוד כשבוע ואני מחפשת באופן דחוף איזה זקט אלגנטי לבנים . משהוא ראתה באיזה חנות בקולקציה חדשה גקט קיצי או שאריות מהחורף אבל צבע שיתאים לקיץ. תודה מראש

כן, Bבוש

• הוסף לסימניות
הקטלוג שהועלה כאן אינו הקטלוג הסופי, נא לא להעבירו הלאה.
מצורף הקטלוג המעודכן של בלובל,

ניתן ליצור קשר בפרטים שמופיעים על גביו עם החנות, הם יענו בשמחה, השירות נעים ונהדר.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
לקידס מוד יש כבר קיץ
(יש פה כמה הודעות קודם קטלוג שלהם)

• הוסף לסימניות
מותק של קולקציה בקידי שיק
רק חבל שהרבה ממש לבן ואני לא הולכת לעבוד אצל הבגדים של הילדים.
אגב קידישיק, יש להם עכשיו 60 אחוז על הקשתות! שווה לרוץ לקנות. יוצא בסביבות ה12 לקשת

• הוסף לסימניות
מותק של קולקציה בקידי שיק
רק חבל שהרבה ממש לבן ואני לא הולכת לעבוד אצל הבגדים של הילדים.
אגב קידישיק, יש להם עכשיו 60 אחוז על הקשתות! שווה לרוץ לקנות. יוצא בסביבות ה12 לקשת
לי עלה 4 ש"ח קשת...

• הוסף לסימניות
@רחל בלס יש אפשרות להצטרף לאיזו רשימת תפוצה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה