דרוש מידע קטלוג בגדי קיץ 2019

מצב
הנושא נעול.
כמי שפרסם את הקטלוג הזה והיה לי יותר מ1000 צפיות ועשרות פניות במייל אני לא רואה סיבה לשלם על תפוצה
אלא א"כ מדובר בעלות נמוכה ותפוצה ענקית.
קטלוג מהמם! איזו השקעה! (ומי כמוני יודעת איזו השקעה מטורפת ואדירה צריך כדי להפיק דבר כזה)
דגמים יפהפיים
אהבתי מאד!

קטלוג מהמם! איזו השקעה! (ומי כמוני יודעת איזו השקעה מטורפת ואדירה צריך כדי להפיק דבר כזה)
דגמים יפהפיים
אהבתי מאד!
איזה פרגון, כל הכבוד לך!!!
אגב גיסתי קנתה אצלך בגדים לכל הילדים,והראתה לי אותם,פשוט מושלמים!!!
היא אומרת שהיא נהנתה לקנות אצלך בגדים שהיא תראה רק אצל אשתו של כל העולם;)
מאמינה שעוד עונה שתיים כבר תהיי כל העולם ואשתו! ! בהצלחה! קולקציה מטריפה!! בדים איכותיים ותפירה מושקעת!

כמי שפרסם את הקטלוג הזה והיה לי יותר מ1000 צפיות ועשרות פניות במייל אני לא רואה סיבה לשלם על תפוצה
אלא א"כ מדובר בעלות נמוכה ותפוצה ענקית.
אני לא בא לשכנע אף אחד לפרסם שם.
רק העברתי מידע שקיבלתי.

הבנתי שזה 30,000 מנוים.
העלות היא בין 90 ל 200 ש''ח ללא מע''מ

קטלוג של מזל חזות יש למישהי?
אשמח שתפנה אלי בהודעה פרטית ואשלח לה מייל.
תודה.

דגמים יפהפיים
אהבתי מאד!
לראות תגובה מפרגנת מקלוגה בענף
מעיד על חומר אנושי מיוחד.
וזה סוד ההצלחה לכן רוצו להזמין באתר שלה

אשמח לקבל קטלוג של בלו בל
תודה<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

איזה פרגון, כל הכבוד לך!!!
אגב גיסתי קנתה אצלך בגדים לכל הילדים,והראתה לי אותם,פשוט מושלמים!!!
היא אומרת שהיא נהנתה לקנות אצלך בגדים שהיא תראה רק אצל אשתו של כל העולם;)
מאמינה שעוד עונה שתיים כבר תהיי כל העולם ואשתו! ! בהצלחה! קולקציה מטריפה!! בדים איכותיים ותפירה מושקעת!
תודה, כיף לשמוע :)
לראות תגובה מפרגנת מקלוגה בענף
מעיד על חומר אנושי מיוחד.
וזה סוד ההצלחה לכן רוצו להזמין באתר שלה
ללמד שראה מעלת עצמו...
כיף לראות דברים יפים. ממש חויה :)

אשמח גם לקבל במייל את הקטלוג תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כדי לקבל את הקטלוג של מזל חזוט שלחו מייל ל-
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה