נכתב ע"י יונה יונה;1684504:כלומר, היא מבקשת ממך לעצב להם תבניות? זה שוה הרבה כסף.
נכתב ע"י OR_Design;1684539:כל סכום נראה לי מוגזם כשזה מגיע לכמות כזאת
יש לך מושג, בערך?
נכתב ע"י אגוזי;1684590:אל תיבהלי מסכומים גבוהים.
קחי בחשבון שהיא הולכת להרוויח על התבניות האלו, והרבה.
כל הזמנה שאת מעצבת לה תבוא אצלה לידי שימוש פעמים רבות, והיא אמורה להרוויח על זה יפה מאוד!
תוך מס' לקוחות מועט היא מכסה את התשלום עבורך, ומכאן והלאה - השמים הם הגבול
באופן כללי, זו צורת החשיבה שלי כשאני באה לתמחר מוצר.
לקוח מבקש עיצוב לוגו?
הלוגו הזה הולך ללוות אותו, בעזרת ה', לאורך ימים ושנים!
לכן אקח לא פחות מ-1,200 ש"ח.
לקוח רוצה קטלוג?
הקטלוג הזה יביא לו בעזרת ה' לקוחות רבים שהתרשמו מהמוצרים שמוצגים שם, והעיצוב הקפיץ אותם למעלה, לכן אקח לו מחיר בהתאם.
(כמובן שיש חישובים נוספים, אבל צורת החשיבה הזו עוזרת (לי בכל אופן) לא להבהל מסכומים גדולים שעולים לנו בראש...)
המון הצלחה!
נכתב ע"י חלומי;1684884:תאוריה יפה ואם את מצליחה כך מצוין,
האמת היא שרב הלקוחות קשה להם לצערי לשלם כאלו מחירים,
אז אורטל את צריכה לא לעוף על עצמך אלא לדעת מיהו בעל הדפוס ועד היכן נראה לך שאת יכולה למתוח אותו ובמידה וזה סכום שאת יוצאת ממנו מורווחת מה טוב, אם לא פשוט תשלחי אותו...
מה שנראה לי הגיוני זה לקחת בסביבות 200% ממחיר עיצוב הזמנה
נכתב ע"י OR_Design;1684930:אני ממש לא עפה על עצמי
אני לא מאמינה שהוא ירצה לשלם מעל 1000 שקל, שזה ממש לא המחיר שאני מוכנה לעבוד בשבילו (1000 שקל ל 30 הזמנות דו"צ??)
אבל נו..
אניי יתן לו את ההצעה שחשבתי,
בטח הוא קצת יחשוב שהשתבשה עליו גאוותי ומי כבר אני חושבת שאני..
אבל עם כל הכבוד אני לא הולכת לעצב 30 סוגים של הזמנות בסכום כזה.
פשוט ניסתי לדעת אם החישוב שלי הוא נכון שבגלל שזה תבנית זה אמור לעלות יותר ולא כמו הזמנה רגילה,
לדעתי - משהו כמו בין 3500 ל 4000 ₪. נראה לכם בסדר?
גם זה היה נראה לי המון והורדתי מכמה שחשבתי בהתחלה, ולכן התייעצתי כאן לשמוע עוד דעות.
נכתב ע"י OR_Design;1684992:עדיין זול?
זה בדיוק היתה הבעיה שלי,
שזה יוצא לי ממש זול ליחידה
אבל אפילו את ה 1000 הם לא ישלמו, לכן גם ה 4000 היה נראה לי המון בשביל להציע להם..
לפחות אני מבינה את הכיוון ,
אז אני ישב קצת יותר מדויק על כמה יקח לי זמן כל הזמנה וכו' ויחשב שוב
תודה לכם!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //