קטלוג המכירה הסינית החדשה של אור השבת

• הוסף לסימניות
כן ראיתי גם.
פרסומת יפה מאד!

• הוסף לסימניות
גם הפעם לא הצלחתי להעלות, שגיאת העלאה.
למעוניינים ניתן לשלוח מייל לכתובת הזו ולקבל חזרה את הקטלוג.
אור השבת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;848180:
גם הפעם לא הצלחתי להעלות, שגיאת העלאה.
למעוניינים ניתן לשלוח מייל לכתובת הזו ולקבל חזרה את הקטלוג.
אור השבת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏

קבלנו ו(כמעט) נושענו.
ואיך את, אם יותר לשאול, מתקשרת לעניין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשת חבר;848185:
קבלנו ו(כמעט) נושענו.
ואיך את, אם יותר לשאול, מתקשרת לעניין?

במשך השנה שאחרי נישואי התנדבתי בחלוקת נרות שבת בבית חולים. יחד עם הגברת תרצה מנלה שהקימה את שלחנות השבת בארץ.
ראיתי כמה טוב וחיבור יהודי עמוק זה משפיע על היהודים שמקבלים את זה.
לאחרונה נקלעתי למשרד ממשלתי. התפתחה שיחה ארוכה עם הגברת שמעבר לשולחן, שמעתי כמה שהיא נאורה ואינטלגנטית, היא בקרה בהרבה ארצות על פני הכדור והכירה תרבויות מרתקות.
ואז פתאום היא כמעט קופצת. היא מבררת אצלי האם ידוע לי האם העיתון הזה עדיין קיים, היא שולפת לי מהמגרה של שולחנה עיתון "הבית שלנו" שחולק בשולחנות שבת לפני כשבע שנים. היא מסבירה לי שהיא מאוד רוצה את העיתון הזה.
מאז בכל פעם שאני מגיעה לשם אני מביאה לה אסופת עיתונים. והיא מאושרת בכל פעם כמו ילדה.
אבל כמה ימים אח"כ לא יכולתי להתנתק מהמחשבה על הזכות העצומה של האנשים מאחורי הקלעים. שזיכו את הגברת הזו להכיר ולהתחבר -לפחות קצת- להתרבות שלה.

זה הקשר שלי לעניין.
הקשר של כל יהודי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה