כללי קטלוג לקופסאות וציוד לחנויות תכשיטים

• הוסף לסימניות
הכנתי קטלוג לעסק, ולא כ"כ בא לי רעיון לכריכה, עשיתי משהו שלא נראה לי כ"כ לענין אשמח מאוד לשמוע את דעתכם לגביו וגם אם אפשר לשמוע הערות ורעיונות ליעול. בתקוה ותפילה שיצא משהו מוצלח מתחת ידי.[
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים.
נ.ב. ניסיתי להעלות גם דף פנימי של הקטלוג, שאגב לדעתי כן יצא מוצלח מאוד. אבל לא הצלחתי אולי בהמשך אוסיף גם אותו, כדי לשמוע את חוות דעתכם.

קבצים מצורפים

• שער - אביב - נוסף copy.jpg
    3.1 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נחמד לפגוש אותך, אני רווה נחת!
לעניות דעתי, הרקע המחוספס, מוריד מרמת העיצוב.
הקופסאות בצד מקסימות, אולי תדאגי שיהיה קשר בין הצבע הירוק שבלוגו, לדף הפרסום,
ועוד משהו- מה זה הגון הבורדו מסביב לריבוע האפרפר?

• הוסף לסימניות
באמת האפור הזה לא משדר יוקרה זה די צבע מת ולא מגרה (האם התכוונת שזה יהיה בצבע כסף?)
לדעתי כדאי כן להעלות את הדף הפנימי כדי לראות מה הגריד שלו.
אולי
הקופסאות בצד יפות אולי להוסיף להם שקיפות
לגבי המילים קטלוג 2010 את צריכה לשחק את הצבעים הבלטה מיקום ואלי לשנות גודל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם תשתמשי בטקסטורה יותר מיוחדת,
ולא אחת מברירות המחדל של פוטושופ, זה ישדרג מאוד את העבודה
אפשר גם ליצור טקסטורות מדהימות ע"י שילוב של מברשות-תמונות
(למשל, מברשת פרחים עדינים בשקיפות גבוהה, עם תמונת רקע של קיר מתקלף, גם הוא בשקיפות, ולהוסיף ככה כל מיני שכבות ומברשות)

טיפו - הפונט של הלוגו מוצלח, שאר הפונטים פשוטים מדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה