כללי קטלוג מושקע של מוצרי מזון

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בתקופה האחרונה שקדתי רבות על תיכנון ועיצוב קטלוג למוצרי מזון
של חברת 'סופר כשר' ברוסיה.

את הקטלוג חילקתי לפי קטגוריות ראשיות, לכל קטגוריה נתתי סמל וצבע, וכך רצתי לאורך הקטלוג.

השער ועמוד אחורי לא מושקעים או ממש מתאימים, אך כשכל לחץ העבודה היה על הדברים האחרים, השארתי את הסקיצות שלהם כמו שהם, העיקר שהעסק ייצא לדרך.

בהוצאות הבאות אני חושב אולי להחליף בכל פעם את תמונות השער, ואולי גם את הצבע הכללי של הפסים בצדדים (הצהוב)

מה דעתכם?
אמנם בPDF, הטמון בrar אבל לדעתי שווה צפייה. :rolleyes:

קבצים מצורפים

• katalog_super_kosher_lo_with_drink.rar
    4.3 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
מענין ונקי!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
מה זה בדיוק את כל המוצרים האלה אפשר להשיג ברוסיה?

• הוסף לסימניות
אכן. אך הקטלוג מופנה לסיטונאים, ובחנויות הכשרות ניתן להשיג זאת בבודדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;922718:
בתקופה האחרונה שקדתי רבות על תיכנון ועיצוב קטלוג למוצרי מזון
של חברת 'סופר כשר' ברוסיה.

את הקטלוג חילקתי לפי קטגוריות ראשיות, לכל קטגוריה נתתי סמל וצבע, וכך רצתי לאורך הקטלוג.

השער ועמוד אחורי לא מושקעים או ממש מתאימים, אך כשכל לחץ העבודה היה על הדברים האחרים, השארתי את הסקיצות שלהם כמו שהם, העיקר שהעסק ייצא לדרך.

בהוצאות הבאות אני חושב אולי להחליף בכל פעם את תמונות השער, ואולי גם את הצבע הכללי של הפסים בצדדים (הצהוב)

מה דעתכם?
אמנם בPDF, הטמון בrar אבל לדעתי שווה צפייה. :rolleyes:
יפה מאוד!
הארה קטנה - בעמודים 32,35, חסרות תמונות מוצרים...
ויש עמוד עם המזל טוב והבקבוק - הוא מופיע פעמיים..

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;922739:
יפה מאוד!
הארה קטנה - בעמודים 32,35, חסרות תמונות מוצרים...
ויש עמוד עם המזל טוב והבקבוק - הוא מופיע פעמיים..

בהצלחה רבה!!

אכן. אני מודע לכך.
לא היה לנו את המוצרים, הספק לא שלח, והמוצרים הספציפים עצמם עוד לא נחתו במוסקבה.

בקשר לעמוד מזל טוב, שימי לב שאחד הוא ברוסית והשני הוא בעברית...

• הוסף לסימניות
יפה ומהודר!
הייתי מורידה את הרשת הבהירה מאחורי המוצרים ומשאירה לבן.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!

• הוסף לסימניות
עבודה טובה ויפה, נראה לי סיוט לצרוב כ"כ הרבה תמונות, לא?!

• הוסף לסימניות
פששש
מקסים, העיצוב ראוי וממש הולם את קהל היעד
וזאת ממש מהפכה בתחום המזון במוסקבה

• הוסף לסימניות
יפה נקי ומסודר.
כדאי להחליף תמונות לשער הלחמים והקורנפלקס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה