אפשר לשלוח בקשת זיכוי במיילחצי מהמוצרים לא היו ולא קיבלנו זיכוי
בודאי!אפשר לשלוח בקשת זיכוי במייל
מצד שני אולי ממש לבר מצוה, לא כובע שני אחרי הבר מצוה,לא הייתי קונה לחתן בר מצוה כובע יקר יותר, הן בגלל הגדילה, הן בגלל חוסר האחריות בגיל הזה, הן בגלל חוסר הידע / חוסר ניסיון בשימוש נכון.
ושלא ישתמע ממני שהסכום הזה הוא סכום פעוט, הוא יפה ממש.
מישהו מכיר את הספרים של מלכיאל דש שנמכרים במשנת יוסף? לאיזה גיל?
זה תלויבאיזה יום המכירה?
איך אני יודע?זה תלוי
יש כאלה שהמכירה ביום שני, ואז המערת נסגרת במוצאי שבת לקראת הבוקר
יש שביום שלישי או רביעי ואז המערכת נסגרת ביום ראשון בלילה לקראת הבוקר.
על ידי שהמכירות מתחלקות לימים, אז הם יכולים להכין את הסחורה לתחנות.
באתר (החדש) אתה יכול לראות את זה בצד ימין למטה של המסך (במסך המכירות) כתוב "פרטי המכירה"איך אני יודע?
אחרי שאני עושה הזמנה כבר לא כתוב
מסתבר ש-2 זה שבוע הבארשום על הקטלוג : קטלוג 2 ו-3. מה זה אומר?
ומה אומר לגבי מה שנכתב בקלוג: 7 המוצרים שימכרו עם מחלקות אלו ואלו? נמכרים בשבועות נפרדים??
אגב, זה לא מוקדם מידי לקנות מוצרי חלב וירקות?
המכירה תתחלק ל2 חלקים כאשר מכירה 2 תתקיים ביום שלישירשום על הקטלוג : קטלוג 2 ו-3. מה זה אומר?
ומה אומר לגבי מה שנכתב בקלוג: 7 המוצרים שימכרו עם מחלקות אלו ואלו? נמכרים בשבועות נפרדים??
אגב, זה לא מוקדם מידי לקנות מוצרי חלב וירקות?
הבנתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים