דרוש מידע קטלוג משנת יוסף פסח

• פותח הנושא ayys
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת איזו חברה הטוסטר אובן הגדול?
זה ממש משמעותי בכזה מוצר
1647937454481.png

• הוסף לסימניות
איך אני רואה את המכירה?
תחת מכירות פתוחות מופיע לי רק:
1647946060688.png

• הוסף לסימניות
בטוח יותר זול מזאפ או KSP
וזה הטוסטר:

• הוסף לסימניות
בחולצות ילדים, מה ההבדל בין ה40% כותנה ל70% כותנה?

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת גודל של הקופסאות איחסון הגדולות? כתוב לפי ליטרים, אני רוצה את זה למשחקים

• הוסף לסימניות
בחולצות ילדים, מה ההבדל בין ה40% כותנה ל70% כותנה?
אחוז הכותנה....;)
זה משפיע על איכות החולצה, נוחות (מבחינת חום/זיעה/עמידה על הגוף)
אחותי הזמינה לילדים את דיימונד 70%.
זה סוג בד אחר לחלוטין. ה-40% זה כמו החולצות ניילון הפשוטות שמוכרים ב-20/30 ש"ח...

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת גודל של הקופסאות איחסון הגדולות? כתוב לפי ליטרים, אני רוצה את זה למשחקים
יש לי את ה-11 ליטר, הגודל שלה (בערך די מדויק) הוא 25*35 גובה 15.

• הוסף לסימניות
עדיין לא נפתח אצלינו רמות ירושלים.

• הוסף לסימניות
למי שכבר פתוח,
יש אצלכם מגירות פלסטיק ראטן?
מופיע בקטלוג אבל לא באתר

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה