קטלוג נקסט בפי די אף- יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
קטלוג נקסט בפי די אף.
יש דבר כזה?

וכן איך ניתן להשיג קטלוג נקסט מודפס???

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה?​

• הוסף לסימניות
אין PDF
פעם ביקשתי שישלחו לי חוברת לבית וענו לי שאין אפשרות לבקש. יש מחלקה נפרדת שמטפלת בזה.

• הוסף לסימניות
יש אופציה להזמין דרך הטלפון.
איך אני משיגה קטלוג להזמנה?

• הוסף לסימניות
יש לי קטלוג

בפעם האחרונה שקניתי בנקסט קיבלתי מהם קטלוג מודפס. אם תרצי לקבלו בשמחה.
רק תדעי שבקטלוג לא מופיעים כל הפריטים כמו באתר...

• הוסף לסימניות
קיבלתי היום קטלוג, אשמח להעביר אותו לכל המעוניין. בירושלים

• הוסף לסימניות
גולדס
בקטלוג שקיבלת היום
יש מחירים ומידות?

• הוסף לסימניות
אני גם קבלתי היום.
אין מחירים ויש ממש קצת מהפריטים.
בכיף אתן למי שרוצה בבני ברק

• הוסף לסימניות
הקטלוג לא מראה חצי ממה שיש באתר.
וגם לא מחירים.

• הוסף לסימניות
אני מבינה שהקטלוג מציג רק את הקולקציה החדשה

• הוסף לסימניות
בדיוק כך, אבל גם באופן חלקי

• הוסף לסימניות
סליחה על הסטת הנושא, אבל בכל אופן זה ממין הענין..
איך אתן יודעות מאיזה בדים עשויים הבגדים? אני רוצה להזמין עכשיו דברים מעבריים/חורפיים, על הרבה פריטים רשום 100% כותנה, מה זה אומר? טריקו עושים מכותנה, גם פוטר וגם קטיפה.. איך אפשר לדעת שזה באמת מחמם?
לדוגמה החולצה הזו, http://il.nextdirect.com/iw/g40418s1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה