כללי קטלוג ספרים

• פותח הנושא חי
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נא חוו דעתכם על הקטלוג דו צדדי מתקפל
והאם הוא לא מידי צבעוני? (זה כבקשת הלקוח)
אשמח לתגובות
תודה

קבצים מצורפים

• 001.jpg
    1.5 MB · צפיות: 0
  • 002.jpg
    1.3 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
השער מאוד יפה
הפנים מעצבן בעינים, המסגרות מיושנות ומקשקשות את העינים
אולי רק קוי רוחב בלי כ"כ הרבה מיסגור
ולהשתמש בשביל הכותרות בפנים בנייר המתקפל כמו בשער תחת כל כותרת שיהיה קשר רעיוני בין השער לפנים
תחשבי אם הצבעוניות בפנים מתאים לספרים כבדים זה מעט ילדותי
כדאי למתן את הצבעים בפנים

• הוסף לסימניות
כיוון נחמד, אך יש פה בלגן בעינים.
אולי את המספר והמחיר גם צבעוני. יותר מידי קוים כמו שכתבה עוצמה.
צריך פה סדר.

• הוסף לסימניות
הלקוח ביקש למסגר את הקוים, אני הראיתי לו קודם בלי
והוא החליט שזה יותר מסודר עם מסגרת
והאם עדיף צבע אחד לכל הטבלאות זה יראה פחות ילדותי?

• הוסף לסימניות
אולי תשני את הקוים לאפור

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך זה מתקפל. אם כל טור הוא בקפל נפרד (כמו מה שנראה שער) זה נראה לי מעולה.

לדעתי, צודק הבוס שרוצה את הפסים: תכל'ס העיצוב משרת את התוכן ולא התוכן את העיצוב, ובמקרה הזה התוכן צריך להיות ברור לגמרי (כלומר, שלא יצטרכו לחפש את המחיר ולבדוק אם זאת אכן השורה...)

מה שהפריע לי זה הפס דמוי מתכת שכשהוא מופיע באמצע הדף הוא מיותם, בלי התחלה ובלי סוף.

אם הקיפול הוא רק לשתיים, ורואים את זה למעשה כמו שרואים את זה על המסך, אז יש כאן בהחלט בעיה בצבעים ויש מקום לחשוב על שינוי.

בהצלחה!

אה, ואני מצטרפת להמלצה של הקודמת לי. זה נראה רעיון טוב. (בטונים שונים, הכוונה)

• הוסף לסימניות
סה"כ העיצוב הכללי יפה.
הפס האפור ברקע לענ"ד מיותר ומפריע.
אני הייתי מנסה לעשות את הטבלאות בצבע אחיד - נייטרלי (אולי אפור כהה, ומשאירה רק את הכותרת צבעונית,
ומנסה לשים רקע בצבע הכותרת אבל גוון ממש בהיר - מתחת הטבלה (מאחורי הטבלה. הטבלה כמובן נשארת לבנה). - אבל לא בטוח בכלל שזה נחוץ.
לספרים המיועדים לגילאים המבוגרים, הייתי בוחרת צבעים מבוגרים יותר (אולי כחול כהה, ירוק זית כהה ורציני יותר.

• הוסף לסימניות
הערה קטנה לגבי העמוד הראשון

אני אישית אוהבת עבודות מאד צבעוניות, כך שהצבעים פה לא מפריעים לי :D

מה שכן, כשהסתכלתי על כפולת העמודים (הפרוספקט הפתוח) חשבתי לעצמי "איזו הברקה! הפסים הצבעוניים האלה הם בעצם ספרים על מדף!" וכשראיתי את העמוד הפותח, הבנתי שזה פשוט חלק מהגלים האלה.
אז אני לא מבינה למה עשית גלים ומה המטרה שלהם. אולי כן כדאי להפוך את הפסים הצבעוניים למלבנים שחלקם נטויים, כדי שזה באמת ייראה כמו ספרים (ואז אולי זה ייראה פחות מבולגן בעיניים?).

• הוסף לסימניות
בס"ד
למה צבעים אפורים? בית ספר, ילדים, צריך צבעים חיים ושמחים.
לעניות טעמי, הבחירה בצבעים נהדרת, בפרט שהיא מבדילה בין נושא לנושא,
ובכלל עיצוב יפה
בהצלחות רבות

• הוסף לסימניות
חביבתי בלי מסגרות ומסודר מאוד
חבל שלא תנסי
תוסיפי קצת יצירתיות וקשר לשער

• הוסף לסימניות
זו הדוגמא

קבצים מצורפים

• attachment-4.jpg
    KB 282.8 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה