יש להם קטלוג עם מחיר שלהםכל חנות זה מחיר אחר.
עומק פחות לכאורה לא ייקר ולא יוזיל.
אצל ר.א לא מייקריש להם קטלוג עם מחיר שלהם
וממנו החנויות מוזילות מעט בד"כ.
ולצערי שינוי מידה מייקר משמעותית
השאלה בכמה?
את יודעת זאת מנסיון?אצל ר.א לא מייקר
במיוחד לא קיצור עומק
כןאת יודעת זאת מנסיון?
בוודאות?
כי אמרו לי אחרת ומתקשה להשוות מחירים
אשמח מאד!אם יש דגם ספציפי אוכל לומר מה כתוב שם
בחדרי ילדים?אשמח מאד!
ארון דגם עדי 2 (4 דלתות)
מה רשום בסנדוויץ? מה במ.ד.פ?
ואם רשום תוספת מגירות (4 מגירות)
או בארונותבחדרי ילדים?
אני רואה מספרים
סליחה התנתק לי האינטרנט.
לא, זה בארונות פתיחה
roome.co.il
בעומק פחות מהסטנדרט שימי לב לתליה!(עומק פחות מהסטנדרט)
אפשר קצת יותר פרטיםעליה?חמותי היא משווקת של ר.א במחירים הכי זולים שתמצאי (תעשי בדיקה, אחרי בדיקה של מאות לקחות) ושרות מצוין אפשר לדבר איתה בפל' 0527605689 תשלח לך את כל מה שאת רוצה במייל בהצלחה (תעדכני איך היה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים