כללי קטלוג של ארידי בPDF - למי יש?

• הוסף לסימניות
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אתה יכול לעשות את זה לבד במהירות.

דסטל את כל הקבצים.
ואח"כ תאחד את הקבצים לקובץ אחד. (דרך: בחר את כל הקבצים - קליק ימין על העכבר - Combine in Aclobe Acrobat).

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גראפי;68007:
אתה יכול לעשות את זה לבד במהירות.
דסטל את כל הקבצים.
זה מעל 2500 מסגרות, ובמילים אחרות, לדסטל 2500 קבצים, שנמצאים ב30 תיקיות שונות, וזה עוד ילך במהירות?

• הוסף לסימניות
יש לארידי עצמם כזה קובץ. יש אצלי חוברת מודפסת בצבע שקיבלתי מחבר בחו"ל שקנה מהם כמה פרקים. אלא שהחוברת שיש בידי היא רק עד ווליום 15 וגם ווליום 18. השאלה שלי אולי למישהו יש משהו מעודכן ומקיף יותר. אני משתמש המון בקטלוג הזה.

לדסטל וכו' זו גם שיטה אבל קטלוג מסודר של החברה זה בכל זאת משהו שונה... ואת זה אני מחפש.

• הוסף לסימניות
עם תוכנת הבייבי של חיים "טוטאל קומנדר" אפשר לבחור את כל הקבצים ביחד.

אבל בטוח שקובץ מהחברה זה הכי טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גראפי;68019:
עם תוכנת הבייבי של חיים "טוטאל קומנדר" אפשר לבחור את כל הקבצים ביחד.

אבל בטוח שקובץ מהחברה זה הכי טוב.
עם אקרובט גם אפשר לעשות את זה.
ולא צריכים לרוץ בשביל זה לטוטל קומנדר על אף כל המעלות שיש בזה
(אני לא מסוגל להסתכל על זה)

נכתב ע"י גרף;68014:
יש לארידי עצמם כזה קובץ. יש אצלי חוברת מודפסת בצבע שקיבלתי מחבר בחו"ל שקנה מהם כמה פרקים. אלא שהחוברת שיש בידי היא רק עד ווליום 15 וגם ווליום 18. השאלה שלי אולי למישהו יש משהו מעודכן ומקיף יותר. אני משתמש המון בקטלוג הזה.

לדסטל וכו' זו גם שיטה אבל קטלוג מסודר של החברה זה בכל זאת משהו שונה... ואת זה אני מחפש.

האם הם עשו שם לינק ישר לקבצים?

• הוסף לסימניות
לא יודע.

יש לי רק חוברת מודפסת.

הייתי בטוח שלפחות לאחד מהחברים פה יש משהו כזה...

אם לא תהיה כאן תשובה, אנסה לברר אצל זה ששלח לי את זה, שיבקש מהחברה.

• הוסף לסימניות
אנא, תברר. ממתין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה