- הוסף לסימניות
תינוק מתוק ורגוע בד"כ בן 5 חודשים
בימים האחנים מתעורר בערך כל חצי שעה בלילה
מה אפשר לעשות?
בימים האחנים מתעורר בערך כל חצי שעה בלילה
מה אפשר לעשות?
סומכת שעשיתם את הדבר הנכון במקום הנכון.אני הפסקתי הנקה. לא אומרת לכם מה לעשות, כי הוא קטן, אבל בגיל עשרה חודשים, כשהרגשתי שאין לי חיים, ואני מוטרפת ועצבנית כל היום - הגענו להחלטה הזו.
בינתיים רק כשבוע (הפסקתי בהדרגה. נתתי רק בלילה, ובשבוע האחרון הפסקתי גם עם זה). ב"ה עולם אחר. ושפוי.
בלילות האחרונים הוא קם בין פעם לפעמיים בלילה, מקבל מוצץ (לוקח זמן עד שהוא מסכים, אבל זה קורה בסוף, חרף התנגדויותיו), וממשיך לישון.
כמובן אני מוודאת שהוא הולך לישון שבע, מה שפחות יש לי אפשרות מעקב בהנקה
וורמוקס.
??בן 5 חודשים
כן, פריחה בפנים שבאה והולכת ואדמומיות בעיניים ג"כ באה והולכתיש לו פריחה או אדמומית באיזה מקום?
תבדקו אם יש לו אטופיק דרמטיטיס.כן, פריחה בפנים שבאה והולכת ואדמומיות בעיניים ג"כ באה והולכת
אוכל לפני השינה יותר מאשר ביום עצמואולי לא אוכל מספיק לפני השינה
איך בודקים?הרבה פעמים נובע מתולעים. ניתן לבדוק בקלות לבד בשעה שהילד מתעורר.
ניתן לטיפול בקלות במקרה שחוזר, ע"י וורמוקס.
איך יודעים???אולי מתחיל עם שיניים וכואב לו?
איך בודקים?תבדקו אם יש לו אטופיק דרמטיטיס.
אם כן - זה הסיבה גם שהוא לא ישן .
מראים את הפריחה לרופא ילדים ו-או רופא עור.איך בודקים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים