קטעי סולו קצרים ומרגשים לכינור

• הוסף לסימניות
הייתי שמח להעשיר את הרפרטואר/יכולת האילתור בקטעים מרגשים.

יש לי שלש דוגמאות, המשותף בכולם זה שילוב של (קצת) וירטואוזיות, ומעבר על כמה אוקטבות.
1) קטע מעבר מתוך "אתה חונן" של מרדכי בן דוד, מההקלטות הראשונות שלו - על פטיפון
2) פתיחה של "טיהר" של אברהם פריד מתוך "חזק"
3) פתיחה של "ברח דודי" בעיבודו של משה יעקב פאסטן

אשמח אם יש למישהו להוסיף עוד קטעים, או לציין לשם של מנגינה/הקלטה/תווים.

קבצים מצורפים

• ברח דודי.mp3
    KB 280
  • אתה חונן מבד.mp3
    KB 226.3
  • טיהרTiher.mp3
    KB 609
  • הוסף לסימניות
הפתיח של רצה עתירתם של החזן יוסלה רוזנבלט עונה על הבקשה שלך
זה אמנם ישן מאד אבל עדיין מדהים

• הוסף לסימניות
וזה קטע קצת יותר ארוך אבל מדהים של כנר בשם יוסף חסיד שמת בגיל 27

• הוסף לסימניות
עוד כמה של יוסף חסיד

• הוסף לסימניות
תודה!
יש אפשרות לקבל את זה כקובץ או לינק לדרייב/דרופבוקס? אין לי גישה ליוטיוב

• הוסף לסימניות
תודה!
יש אפשרות לקבל את זה כקובץ או לינק לדרייב/דרופבוקס? אין לי גישה ליוטיוב
בבקשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה