קטפתי לך פרח -

• הוסף לסימניות
שיהיה שבוע של פריחה... :)

קבצים מצורפים

• FLOWER.png
    KB 715 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
מותק!
חלומי...
איזו אינטראקציה יש ביניהם...

• הוסף לסימניות
קסום!

• הוסף לסימניות
אחד הפוסטרים היפים שראיתי (הייתי קונה כזו תמונה סתם כדי לתלות על הקיר בבית)

• הוסף לסימניות
אפשר לדעת איפה המקום המהמם הזה
ואיזה תאורה מדהימה
פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםם!!!

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה
עריכה מושלמת

• הוסף לסימניות
באמת עריכה יפה.
והתאורה בשערות-מהממת.

בקיצור תמונה מקסימה.

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת!!!
אני לא צלמת ולא כ"כ מבינה בתחום, לאחרונה צילמתי את הילדים שלי -צילומי חוץ , וכשהצלמת ערכה לי את אחת התמונות היא גם שמה לי את האפקט הצבעוני הזה כמו בתמונה הנ"ל ברקע,אני מתלבטת אם לומר לה לשנות את זה לגוון הטבעי של התמונה, האם זה אמור להיות יותר יפה עם האפקט הזה ברקע? כי לי זה נראה פחות טבעי...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם :)
זה עוד אחד מהשדות הפתוחים בצידי הכביש ליד בית שמש...

נכתב ע"י מישהי אחת;1519639:
תמונה מהממת!!!
אני לא צלמת ולא כ"כ מבינה בתחום, לאחרונה צילמתי את הילדים שלי -צילומי חוץ , וכשהצלמת ערכה לי את אחת התמונות היא גם שמה לי את האפקט הצבעוני הזה כמו בתמונה הנ"ל ברקע,אני מתלבטת אם לומר לה לשנות את זה לגוון הטבעי של התמונה, האם זה אמור להיות יותר יפה עם האפקט הזה ברקע? כי לי זה נראה פחות טבעי...

אם את לא מתחברת למה שעשו לך את יכולה לבקש שתחזיר למקור.

• הוסף לסימניות
איך עושים את האפקט של התאורה???

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
מתוקים שהם!!
תפיסה מתוקה ביותר- עריכה מושלמת!!

• הוסף לסימניות
טוב התמונה יפה
אבל לא בשביל זה אני מגיבה

ה ע ר י כ ה !

מושלם!!!!!

כתוב על זה רחלי ניימן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1520620:
טוב התמונה יפה
אבל לא בשביל זה אני מגיבה

ה ע ר י כ ה !

מושלם!!!!!

כתוב על זה רחלי ניימן!

על כל התמונות,זה הלוגו ;):D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה