עזרה קטשופ וממרח שוקולד באורחת הבוקר בקיטנות הגנים. האמנם?

• הוסף לסימניות
האם גם אצלכם, יש קטשופ וממרח שוקולד באורחת הבוקר בקייטנות הגנים בירושלים????

מברור עם הגננת נאמר לי שמכיון שישנם ילדים עם רגישות למוצרי חלב וכנראה גם לטונה ולחומוס ולביצה קשה..
אז הפסיקו להביא את מה שהיה נהוג עד כה. ונהוג בבתי הספר..
בכל הגנים בירושלים מביאים לחמניה עם קטשופ (של אוסם - כך הבן שלי סיפר) ממרח שוקולד (לא ממרח חרובים.. ולא שהוא הרבה יותר טוב..) וממרח חלבה.
האמנם זה מה שמאכילים את ילדי ישראל בארוחת בוקר במשך שלושה שבועות? לחמניה עם קטשופ!!!!!
היכן משרד הבריאות??? האם לא הכריזו משרד הבריאות כי אין להכניס קטשופ למוסדות החינוך.
קשה לילד קטן לאכול משהו אחר כי אמא שלו חושבת שזה לא בריא.. אחרי הכל הוא ילד!
מה אפשר לעשות לקידום ארוחת בוקר בריאה ונורמלית?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפחות הם אוכלות משהו, הילדה מביה"ס מתלוננת על החומוס והטונה ולא נוגעת באוכל, (כל השנה אוכלים שוקלד רק ביום שישי, אבל כשהאוכל לא בא מהבית, הכל נראה אחרת)

• הוסף לסימניות
לא נורא. אם בזה יסתכמו נזקי הקיץ...
(כשהיינו ילדים הקוד היה 'שוקו ולחמנייה'... היום הקטשופ יותר בריא מפעם ;)
אצלנו בכל אופן מביאים גם פרי

• הוסף לסימניות
הקטשופ מציל את הבת שלי (פטשופ, בלשונה). זה מה שהיא מוכנה לאכול בגן.

• הוסף לסימניות
אם זה מטעמי אלרגיה אז גם השוקולד בעייתי. והחלבה שמקורה בשומשום לא כל שכן.
יותר יעיל, שיביאו ארוחת בוקר מהבית ויוזילו קצת את המחיר להורים.

• הוסף לסימניות
הופס, תפסת אותי באותה בעיה בה אני מתלבטת - אבל מהצד השני.
אני היא הרכזת שרוכשת את הממרחים.
ואין לי מה לקנות להן לצערי. רק שוקולד וקטשופ לצערי...
מוצרי חלב אסור לי להכניס למוסד היות ויש ילדה רגישה ברמת ריח
ביום הראשון קניתי מגוון: חומוס, טונה, חלוה, קטשופ, חרובים
בפועל?
הלך מעט קטשופ
2 בנות רצו טונה
אחת הסכימה גם לחומוס
וכל השאר לא רצו כי אין שוקולד. החרובים לא סיפק אותם...

מה עדיף, להשאיר אותן רעבות?
אם יש לכן רעיון נוסף לממרח שיעבור את מבחן הטעימה של בנות כיתות א-ב-ג אני אשמח להתוודע אליו.

• הוסף לסימניות
ההודעה היתה אמורה להתחיל או לכל הפחות לכלול את המילה שערוריה!!!
זה מה שמאכילים את ילדי ישראל בארוחת בוקר במשך שלושה שבועות.
לחמניה עם קטשופ!!!!!
בקרוב יהיו חדרי המיון עמוסים עד לרחוב מילדים שנחלשו והגיעו לתת תזונה בשל כך.
כי תבינו, הילדים שלי מקבלים כל בוקר בתיק האוכל לחם משעורה מונבטת, גבינה ביתית על ירקות אורגניים ושייק קראפט. וזרעי צ'יה. ועולש. ופרופוליס. ובימי חמישי גם אכינצאה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לחמניה עם קטשופ!!!!!
כי תבינו, הילדים שלי מקבלים כל בוקר בתיק האוכל לחם משעורה מונבטת, גבינה ביתית על ירקות אורגניים ושייק קראפט. וזרעי צ'יה. ועולש. ופרופוליס. ובימי חמישי גם אכינצאה.
זה משעשע, אבל בכל זאת מוגזם :)

הילדים שלי אף פעם לא נגעו בממרח שוקולד. זה לא משהו שאני מכניסה הביתה ורוב הסיכויים שלא היו מכירים אותו אם לא הקייטנות.

אולי אבוקדו @שולה ?

• הוסף לסימניות
חלוה היא אותו אלרגן...

טירוף מערכות.

כל השנה יש ממרחים נורמליים בגני העירייה, ואם יש ילד אלרגני ההורים מעדכנים. למה החריגו את הקייטנות?

• הוסף לסימניות
אצלי ממרח תמרים זה השוקולד
והבן שלי קורא לזה שוקולד ;)

• הוסף לסימניות
מברור עם הגננת נאמר לי שמכיון שישנם ילדים עם רגישות למוצרי חלב וכנראה גם לטונה ולחומוס ולביצה קשה..
אכן בעיה מרגיזה ומתסכלת
אבל אם זו הסיבה - עדיף שיאכלו כל ילדי ישראל שוקולד למריחה ואל יסתכן ילד אלרגי בחייו.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבוטות אבל אני מזועזת מהחוסר רמה של הכותבים פה, במקום לכתוב תודה רבה ועוד אז סוף סוף מצאו להם על מה להתלונן. תגידו משהו אסר עליכם לשלוח אוכל לקייטנה אדרבה בואו נראה אתכם משקיעים לילדות שלכם ומכינים להם סנדוויצ'ים. . די נמאס מהרמה הזאת תלמדו לראות ולפרגן על הטוב.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבוטות אבל אני מזועזת מהחוסר רמה של הכותבים פה, במקום לכתוב תודה רבה ועוד אז סוף סוף מצאו להם על מה להתלונן. תגידו משהו אסר עליכם לשלוח אוכל לקייטנה אדרבה בואו נראה אתכם משקיעים לילדות שלכם ומכינים להם סנדוויצ'ים. . די נמאס מהרמה הזאת תלמדו לראות ולפרגן על הטוב.
מסכימה עם כל מילה!!!!!
הקייטנות גם ככה חינם, אז מה יוזילו אם לא יביאו ארוחת בוקר.
ומה יקרה אם הילדים יקבלו את כל אבות המזון בארוחת צהרים ערב?
@ששונית, את אמיתית? זה מה שאוכלים אצלכם בקביעות?
באמת כל הכבוד על ההשקעה שלך.
אל תצפי שישקיעו ככה במוסדות, ומסיבה פשוטה, ש90% מהילדים ישאירו את האוכל וישארו רעבים.
ובנוגע לחולשה, תארי לעצמך שילדים יכולים לשרוד עם ג'אנק פוד יותר משלוש שבועות ולהישאר בריאים.
לא כ"כ מהר ממלאים בית חולים מתת תזונה.......

• הוסף לסימניות
לחמניה עם קטשופ!!!!!

זה לא מצחיק
כי הילדה שלי לא אכלה מעולם שוקולד בלחם, ולא טעמה את טעמו. ועכשיו אחרי יומיים, היא רוצה רק לחם עם שוקולד כמו בגן.

היא אוכלת שוקולד מטחינה של אחוה, שלדעתה טעים מאוד
או גבינה, או חביתה.
והיא אוכלת אוכל בריא
אני אמא בריאה עם ראש בריא, עם ילדים בריאים ב"ה שלא סובלים מבעיות קשב וריכוז בעקבות התזונה הלקויה.
אני מעדיפה בכנות לגמרי לוותר על ארוחות הבוקר המוזרות האלו, ולאפשר לי לשלוח לילדה שלי אוכל כמו שאני רגילה להכין לה.

• הוסף לסימניות
זה לא מצחיק
כי הילדה שלי לא אכלה מעולם שוקולד בלחם, ולא טעמה את טעמו. ועכשיו אחרי יומיים, היא רוצה רק לחם עם שוקולד כמו בגן.

היא אוכלת שוקולד מטחינה של אחוה, שלדעתה טעים מאוד
או גבינה, או חביתה.
והיא אוכלת אוכל בריא
אני אמא בריאה עם ראש בריא, עם ילדים בריאים ב"ה שלא סובלים מבעיות קשב וריכוז בעקבות התזונה הלקויה.
אני מעדיפה בכנות לגמרי לוותר על ארוחות הבוקר המוזרות האלו, ולאפשר לי לשלוח לילדה שלי אוכל כמו שאני רגילה להכין לה.
מאה אחוז
בתור מדריכה אני יכולה להגיד לכם שהייתי המומה.
אוקי שיהיה שוקולד אבל למה שוקולד שניראה כמו מרגרינה בטעם שוקולד , כנל הקטשופ מהחברות שאפילו לא מוצאים אותם בחנויות. (את השם של החברות שמביאים לילדים שלכם אומרים לכם?)
למרוח את זה לבנות עושה לי ממש רע..

• הוסף לסימניות
גם אני מקפידה מאד בריא, וקשה לי לשמוע שהיא אוכלת כל יום לחם עם שוקולד.
אבל הבנתי שהן מקבלות גם ירקות אז אני מקווה שזה מתאזן קצת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה