- הוסף לסימניות
תודה, אבל הסתדרתי.במאוחדת בני ברק הורידו לי קיבוע לצורך סתימה בשן קדמית, ואז החזירו
את הסתימה עצמה לא עשיתי אצלם.
תודה, אבל הסתדרתי.במאוחדת בני ברק הורידו לי קיבוע לצורך סתימה בשן קדמית, ואז החזירו
את הסתימה עצמה לא עשיתי אצלם.
איפה עשית שהחזיק לך כזה טוב?לי היה קיבוע בשיניים יותר מ25 שנה שלא זז, וכמה שהתחננתי לרופאים שיוציאו אותו כי זה מייצר אבנית בשינים ונמאס לי, אף רופא לא הסכים.
לפני כמה חודשים הייתי חייבת להוציא אותו לצורך בדיקת mri, הייתי צריכה לחתום שאני מודעת לזה שהשינים יכולות לזוז, חתמתי כמובן, ובינתיים לא שמתי חדש, אין תזוזה, נקווה שגם לא תהיה בהמשך.
לכן זה התחיל לזוז לי?לכל אלו שלא נפל.
כנראה לא עשיתם ניקוי אבן עמוק (שיננית עם הקצאת שורשים)
כי אחרי כזה דבר מובטח לכם שהברזל יפול
אני גם צריכה לעשות במכביממש זול
במכבי עולה לי 1,000+ כי אין לי מכבי שלי
אני כנראה יעשה שם כברירת מחדל
רק חבל לי לשלם את הסכום הזה לקופת חולים כשאני לא בטוחה שהמקצועיות של הרופא התורן שווה כזה סכום...
רופה אחר לא יעשה לך את זה.היי,
מקפיצה
אני צריכה להדביק קצה שזז לי
אני במאוחדת
חייב ללכת לאורטונדט? או כל רופא שיינים יכול לסדר?
איזה מרפאה?את צריכה להתעניין במאוחדת על רופאים במבינים באורתודנטיה.
אצלינו במרפאה יש 3 רופאים שמתעסקים גם בכל מיני תיקונים של אורתודנטיה
שלא עשו אצלינו במרפאה
אני עובדת בחיפהאיזה מרפאה?
כי התקשרתי למרפאה מסוימת במאוחדת ואמרו לו שלא מקבלים..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //