שהינו עם החולה באותו מבנה (בקומה מתחת) אך לא נפגשנו כלל, במיליון אחוז
מה הכי נכון לעשות?
להתקשר לערער?
להצהיר על כניסה לבידוד?
מה הסיכון לקנס על אי דיווח?
אודה לקבלת עצות בדחיפות מבעלי ניסיון בעניין
[/QUOTE
מה מס' הטל' שמצנטק?
המס' אמור להיות 02-5080999המספר בדרך כלל מתחיל ב-50
שמעתי מעסקנים כאן בשכונה
שהעצה היא בימים אלו לא לענות למספרים לא מוכרים.
הוא נתן להם מייל?אמר לי מישהו שענה לטלפון שקיבל הודעה על בידוד
הוא התקשר והסביר שהוא היה במקום אבל מאחורי קיר וכו'
הם קיבלו את הדברים ושלחו לו מייל מיידי על אישור ביטול בידוד
לא יודע אם זה מחזה נפוץ אבל כך סיפר.
באמת נשארתם בבידוד על לא דבר?מחר מסתיים הבידוד הכפוי ב"ה.
אבל איך הצלחת להשיג אותם, הם בכלל לא עונים...אני קיבלתי היום הודעה להיכנס לבידוד בגלל שהיה לי חולה מאומת
ב4/7 מבדיקה יצא שזה שבת, באותה שבת שהינו בבית מה שאומר
שהטלפון לא יצא מהבית כל השבת
התקשרתי למשרד הבריאות והפקידה אמרה לי שעל סמך ההצהרה הזו
הם פוטרים אותי מבידוד ויצאתי לחיים ולשלום
שעתים המתנה לצלילי המנגינהאבל איך הצלחת להשיג אותם, הם בכלל לא עונים...
מה נגמר קודם הבידוד או המנגינהשעתים המתנה לצלילי המנגינה
ועונים...
היי גם בעלי קיבל הודעה כזו בתאריך הזה!אני קיבלתי היום הודעה להיכנס לבידוד בגלל שהיה לי חולה מאומת
ב4/7 מבדיקה יצא שזה שבת, באותה שבת שהינו בבית מה שאומר
שהטלפון לא יצא מהבית כל השבת
התקשרתי למשרד הבריאות והפקידה אמרה לי שעל סמך ההצהרה הזו
הם פוטרים אותי מבידוד ויצאתי לחיים ולשלום
וואוו אני בשוק מההתחשבות בנו - החרדים.מה נגמר קודם הבידוד או המנגינה
אגב בשלושת השבועות זה ווקאלי![]()
סליחה טעות נפל לי הסימן שאלהוואוו אני בשוק מההתחשבות בנו - החרדים.
אדלשטיין, שאפו...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים