יהודי רגיל
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אולי כדאי שההנהלה תמחק את האשכול הלא רלוונטי.....
יש בדיקות שמצריכות צום וגם תלוי כמה צום לפי סוג הבדיקה. לכן אני שואל.כפי שכתוב כמו כל בדיקת דם
למה?אולי כדאי שההנהלה תמחק את האשכול הלא רלוונטי.....
הקישור עם הסולמית. צריך לשנות את הסולמית ל @אני לא מצליחה להיכנס לזה,
יש קישור שעובד?
רשמי לאמי שיוצא עם נוגדנים מקבל פטור רישמי מבידודים?
אני לא מצליחה להיכנס לזה,
יש קישור שעובד?
אז מה העניין לעשות? מה יוצא מזה? סתם ידע?רש
רשמי לא
אצלי הקישור עבד
למה לא? יש בעיה בלדעת?אז מה העניין לעשות? מה יוצא מזה? סתם ידע?
ממתי יש לך את המידע הזה? זה מעודכן?אם מעניין אותכם:
משרד הבריאות; צריך למלא שאלון, בלינק הרצ"ב, אם מאשרים לכם, מזמנים תור לב. דם בקופ"ח. דרך הרופא משפ'.
לקוח/ה יקר/ה, משרד הבריאות וקופות החולים מבצעים בדיקה סרולוגית להימצאות נוגדני קורונה בדם. תוכל/י לבצע הבדיקה עם יתר בדיקות הדם שהופנית לעשות ע"י הרופא. לביצוע הבדיקה יש לזמן תור לבדיקת דם ולמלא מראש השאלון שבקישור. https://govforms.gov.il/mw/forms/<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני נכנסתי וקיבלתי מסמך של אישור ממשרד הבריאות.ממתי יש לך את המידע הזה? זה מעודכן?
הסיפור הזה בכלל רלוונטי? או שצריך לבקש שימחקו את כל המידע שמסרתי שם לכאורה לחינם?
עשיתי וקיבלתי את האישור בלי לשלםזה טוב בשביל לבקר את הסבא והסבתא למשל, למי שיוצא עם נוגדנים חזקים
או בשביל ללכת לעבודה/כולל וכו' בלי חשש להכניס אנשים לבידוד.
מי אמר שזה חינם?
למה לא? יש בעיה בלדעת?
אין בעיה בלדעת סתם,לדעת אם צריך להיזהר
בשביל ביקורי מבוגרים זה רעיון!זה טוב בשביל לבקר את הסבא והסבתא למשל, למי שיוצא עם נוגדנים חזקים
או בשביל ללכת לעבודה/כולל וכו' בלי חשש להכניס אנשים לבידוד.
מי אמר שזה חינם?
כבר ענו באשכול, שיש להם מלאי גדול של בדיקות שתאריך תפוגתם קרב.אין בעיה בלדעת סתם,
השאלה למה הם כ"כ נדיבים ונותנים פתאום בחינם בדיקה שעד אתמול עלתה 250 שקל...
אותי לימדו שגם טוב מדי הוא לא טוב,
ואם נותנים בחינם צריך לבדוק למה,
אף אחד לא נדיב סתם , בטח לא הרשויות.
יש להם אינטרס, והרבה פעמים האינטרס שלהם מנוגד לאינטרס של האזרח הקטן.
ולהיזהר צריך בכל מקרה!!
כבר היו סיפורים על הדבקה חוזרת.
ואולי זה האינטרס? לבדוק אם יש הדבקות חוזרות...
אולי לגרום לציבור עם הנוגדנים פחות להיזהר ולבדוק אם הם נדבקים שוב?....
לא יודעת.
חשוד לי.
במיוחד שהקופת חולים עושה את זה ברוב נדיבות (ועל בדיקה של ויטמין D הם מוציאים את המיץ)
מדובר במי שיש לו תועלת לדעת ממצב הנוגדנים שלו, אז בוא נחשוב מה יכול להיות הכי גרוע?אין בעיה בלדעת סתם,
השאלה למה הם כ"כ נדיבים ונותנים פתאום בחינם בדיקה שעד אתמול עלתה 250 שקל...
אותי לימדו שגם טוב מדי הוא לא טוב,
ואם נותנים בחינם צריך לבדוק למה,
אף אחד לא נדיב סתם , בטח לא הרשויות.
יש להם אינטרס, והרבה פעמים האינטרס שלהם מנוגד לאינטרס של האזרח הקטן.
ולהיזהר צריך בכל מקרה!!
כבר היו סיפורים על הדבקה חוזרת.
ואולי זה האינטרס? לבדוק אם יש הדבקות חוזרות...
אולי לגרום לציבור עם הנוגדנים פחות להיזהר ולבדוק אם הם נדבקים שוב?....
לא יודעת.
חשוד לי.
במיוחד שהקופת חולים עושה את זה ברוב נדיבות (ועל בדיקה של ויטמין D הם מוציאים את המיץ)
אז למה לא מנתבים את הבדיקות לאנשים מסויימים?כבר ענו באשכול, שיש להם מלאי גדול של בדיקות שתאריך תפוגתם קרב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים