קיבלתי במייל

• פותח הנושא ag
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• מי צריך דולרים....jpg
    KB 137.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ויז'ניץ גנבו את זה מצאנז.

• הוסף לסימניות
המילה גניבה היא מאוד בוטה,
אפשר לומר שהשימוש הראשון ברעיון המבריק הזה היה בצאנז.

• הוסף לסימניות
מה גנבו את הגמרא? :)

• הוסף לסימניות
סתם כשלעצמו [בלי קשר לרעיון ולגרפיקה],
זו פרסומת זולה מאוד, ולא כ"כ מכבדת את המטרה האמיתית....

לי זה קצת הפריע, קצת הרבה..
הקטע של הביזנעס גם מדברים "קצת יותר" מרוממים מ'דולרים/שקלים'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1108615:
סתם כשלעצמו [בלי קשר לרעיון ולגרפיקה],
זו פרסומת זולה מאוד, ולא כ"כ מכבדת את המטרה האמיתית....

לי זה קצת הפריע, קצת הרבה..
הקטע של הביזנעס גם מדברים "קצת יותר" מרוממים מ'דולרים/שקלים'...

אפשר הסבר?
כי לטעמי (ושוב לא מבחינת ביצוע) זה המחשה של "טוב לי תורת פיך מאלפי זהב וירוק..."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1108620:
אפשר הסבר?
כי לטעמי (ושוב לא מבחינת ביצוע) זה המחשה של "טוב לי תורת פיך מאלפי זהב וירוק..."

זה עניין שברגש, אין לי איך להעביר אותו..
מתנצל.

נ.ב. חלילה לא באתי לשלול מי שמרגיש/חושב אחרת..
כשם שפרצופיהן שונים כך דעותיהן שונות.

• הוסף לסימניות
כשאני אומר "גנבו את זה מצאנז", אני מתכוון שרק החליפו את הסמל! בושה.

• הוסף לסימניות
זול מידי לדבר יקר כ"כ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1108598:
ויז'ניץ גנבו את זה מצאנז.

אותו אחד עושה זאת לשני ועדי שיעורי תורה בשני החסידויות וכן לעוד.
למארגנים שאיפה אחת - זיכוי הרבים
הקלה בעיניך???
הגם לכאן הגיעה המחלוקת וההשמצות??

"תורה מונחת... וכל הרוצה יבוא ויטלה".

• הוסף לסימניות
היוצר אכן נתן את זה לכמה ארגונים (צאנז, בעלז, ויזינץ א', סערט ויזניץ) למען הגדיל תורה ולהאדירה
ולכאורה גם הם יכלו לבקש יפה

מסתבר ש(בפרוג) זכויות יוצרים של גרפיקאים הוא נושא רגיש מאוד...ובצדק...

http://www.jdn.co.il/news/269893

• הוסף לסימניות
גמני ראיתי את הדבר הזה עם לוגו של וועד להפצת תורה אחר, התעניינתי אצל הגבאים ונודע לי על שיתוף פעולה מוצלח המתקיים בין כמה וכמה ארגונים בחסידויות ובקהילות שונות, במסגרת שיתו"פ זה הם מעבירים אחד לשני חומרים רבים ומגוונים לקידום שיעורי התורה, והבנתי שיש גם מפגשים בין ראשי הארגונים הללו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה