דרוש מידע קיבלתי דוח לפני שנתיים

• הוסף לסימניות
בוקר מבורך,
מסתבר שקיבלתי דוח לפני שנתיים,
לעולם לא קיבלתי את הדוח הביתה או את הדוח על השמשה…
ככה שלא ידעתי שאני קיבלתי דוח..
אתמול שלחו לי הודעה שיעשו לי עיכול לחשבון אם אני לא משלמת..
עכשיו כמובן שזה הכפיל את מחירו..
אני ממש אובדת עצות.
לא הייתה לא סיבה לא לשלם את הדו״ח הזה..
הם אומרים שהם שלחו ואני לא קיבלתי אין איך להוכיח את זה.

נציג שירות אמר לי שאם אני משלמת הם לא יפחיתו לי את הקנס.
מצד שאני אני גם לא רוצה שיחסמו לי את החשבון
מה עושים ?
אשמח בבקשה לעזרה

• הוסף לסימניות
בוקר מבורך,
מסתבר שקיבלתי דוח לפני שנתיים,
לעולם לא קיבלתי את הדוח הביתה או את הדוח על השמשה…
ככה שלא ידעתי שאני קיבלתי דוח..
אתמול שלחו לי הודעה שיעשו לי עיכול לחשבון אם אני לא משלמת..
עכשיו כמובן שזה הכפיל את מחירו..
אני ממש אובדת עצות.
לא הייתה לא סיבה לא לשלם את הדו״ח הזה..
הם אומרים שהם שלחו ואני לא קיבלתי אין איך להוכיח את זה.

נציג שירות אמר לי שאם אני משלמת הם לא יפחיתו לי את הקנס.
מצד שאני אני גם לא רוצה שיחסמו לי את החשבון
מה עושים ?
אשמח בבקשה לעזרה
לא ציינת באיזה דו''ח מדובר (עירוני? משטרתי?)
אבל, למיטב ידיעתי, כל זמן שהדו''ח לא עבר לחברת גביה - יש סיכוי להפחתת הקנס. אם הדו''ח עבר לטיפול חברת גביה, אין מה לעשות אלא לשלם את הסכום שהם דורשים.

• הוסף לסימניות
לא ציינת באיזה דו''ח מדובר (עירוני? משטרתי?)
אבל, למיטב ידיעתי, כל זמן שהדו''ח לא עבר לחברת גביה - יש סיכוי להפחתת הקנס. אם הדו''ח עבר לטיפול חברת גביה, אין מה לעשות אלא לשלם את הסכום שהם דורשים.
עירוני..
כרגע ב״ה הדוח לא עבר

• הוסף לסימניות
באיזו עיר?
כי התברר לאחרונה שהרבה דוחות של עיריית ירושלים נתקעו בדואר ולא הגיעו ליעדם אם זה אכן י-ם אולי הטיעון הזה יעזור לך.
בכל מקרה היות וחלפו שנתיים אי אפשר לערער על הדוח, אפשר לנסות לפנות למחלקה המשפטית בעירייה [לכל עירייה אמורה להיות מחלקה כזו] להציג את הטיעון ולבקש את הפחתת הכפל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה