דו"ח קיבלתי דוח מעירית ירושלים על נת"צ בכביש 1. 500 ש"ח אנא עזרתכם

• הוסף לסימניות
שאלה
אם ערערתי על דוח בזמן ובאתר כתוב בסטטוס שהדוח ממתין להחלטת תובע, ועבר מאז כמה כמה חודשים ולא קיבלתי שום הודעה, מה זה אומר? שהדוח בוטל או שלפעמים זה באמת לוקח כזה הרבה זמן, ואיך אני יודע כשזה באמת בוטל?

• הוסף לסימניות
לא קוראים לזה שחיתות קוראים לזה עירייה שעושה את עבודתה ב"ה
אבל יש שם חלק ממש מטעה, אנחנו אף פעם לא נוסעים בנת"צ וקיבלנו דוח כנראה על מעבר נתיב כי ירדנו בטעות ירידה קודם, בכל מקרה מטרים בודדים.
זה מבאס ברמות. גם לא קנס של 100 200 אלא הרבה יותר משמעותי.

• הוסף לסימניות
הנת״צ הזה הוא שערוריה של ממש, אין שום שילוט מוקדם על הפיכת הנתיב לנת״צ, וכך מאות רכבים מקבלים כל יום דו״ח ע״ס 500₪, וקופת העירייה מתעשרת ואין פוצה פה ומצפצף!
כל מי שנסע על הנתיב יודע בדיוק על מה מדובר, לא מדובר על עבירת תנועה, אלא על חוסר יכולת לפנות ימינה.
חייבים לפתור את המטרד הזה!

• הוסף לסימניות
שאלה
אם ערערתי על דוח בזמן ובאתר כתוב בסטטוס שהדוח ממתין להחלטת תובע, ועבר מאז כמה כמה חודשים ולא קיבלתי שום הודעה, מה זה אומר? שהדוח בוטל או שלפעמים זה באמת לוקח כזה הרבה זמן, ואיך אני יודע כשזה באמת בוטל?
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
תנסו לערער
אבל מנסיון מר צריך לשלם כבר קרה לי כמה פעמים
היום אני מתרחק מהנתיב הזה כמו מאש

• הוסף לסימניות
לא קוראים לזה שחיתות קוראים לזה עירייה שעושה את עבודתה ב"ה
זה דוגמא טובה להבין מה פירוש ***** קופץ בראש
חבל שאתה כותב בלי קשר למקרה שעליו מדברים.
מדובר שם בשערורייה של ממש!!!
באמצע כביש מהיר
פתאום הנתיב הנתיב השמאלי הופך לנת"ץ,
כל מי שנוסע שם קבוע כבר יודע ובורח מהנתיב כמה שניות קודם, אם אתם לא נוסעים שם קבוע תשאלו חברים, כולם יודעים על מה מדובר.
מי שלא מכיר ונוסע שם לעיתים רחוקות והוא על הנתיב השמאלי רוב סיכוייו להיקנס על שבריר שניה עד שהוא מספיק לברוח.

אני עובר שם כל בוקר,
וכמעט כל יום בשניה שאני חולף שם אני מספיק לראות רכב שנכשל בזה.

בחשבון פשוט אפילו אם רק פעם בדקה רכב נופל שם בפח ורק 12 שעות ביום ולא כולל שבתות וחגים..
עיריית ירושלים עושה מיליוני ש"ח בחודש רק מהמצלמה הזאת!!!

וכל זה על גב הציבור על לא עוול בכפו!!!
בושה וחרפה לעיריית ירושלים!!
האשמה צריכה להיות מופנית לראש העיר וחברי העירייה שבסמכותם לתקן את השוד הזה!!!!
איפה הם???
אולי נוח להם להכניס מזה מיליונים ואז יש כסף ואפשר לקחת קרדיט על תקצוב פעילויות ותרבות וכו' ????

• הוסף לסימניות
זה דוגמא טובה להבין מה פירוש ***** קופץ בראש
חבל שאתה כותב בלי קשר למקרה שעליו מדברים.
מדובר שם בשערורייה של ממש!!!
באמצע כביש מהיר
פתאום הנתיב הנתיב השמאלי הופך לנת"ץ,
כל מי שנוסע שם קבוע כבר יודע ובורח מהנתיב כמה שניות קודם, אם אתם לא נוסעים שם קבוע תשאלו חברים, כולם יודעים על מה מדובר.
מי שלא מכיר ונוסע שם לעיתים רחוקות והוא על הנתיב השמאלי רוב סיכוייו להיקנס על שבריר שניה עד שהוא מספיק לברוח.

אני עובר שם כל בוקר,
וכמעט כל יום בשניה שאני חולף שם אני מספיק לראות רכב שנכשל בזה.

בחשבון פשוט אפילו אם רק פעם בדקה רכב נופל שם בפח ורק 12 שעות ביום ולא כולל שבתות וחגים..
עיריית ירושלים עושה מיליוני ש"ח בחודש רק מהמצלמה הזאת!!!

וכל זה על גב הציבור על לא עוול בכפו!!!
בושה וחרפה לעיריית ירושלים!!
האשמה צריכה להיות מופנית לראש העיר וחברי העירייה שבסמכותם לתקן את השוד הזה!!!!
איפה הם???
אולי נוח להם להכניס מזה מיליונים ואז יש כסף ואפשר לקחת קרדיט על תקצוב פעילויות ותרבות וכו' ????
א. מותר לדבר יפה. לא חייב אבל מותר.
ב. אני דיברתי על דוחות באופן כללי.
ג. יש לי כמה נקודות גם על המצלמה הזו אבל לא חושב שיש עניין.

• הוסף לסימניות
א. מותר לדבר יפה. לא חייב אבל מותר.
מתנצל על ההתנסחות,
תבין אותי
פשוט כל פעם שאני רואה שם רכב שנשדד ליבי כאוב על כסף יהודי שיורד לטמיון,
וכשראיתי את ההודעה המתייפייפת שלך לכאורה,
לא יכולתי לעמוד בזה.

• הוסף לסימניות
מתנצל על ההתנסחות,
תבין אותי
פשוט כל פעם שאני רואה שם רכב שנשדד ליבי כאוב על כסף יהודי שיורד לטמיון,
וכשראיתי את ההודעה המתייפייפת שלך לכאורה,
לא יכולתי לעמוד בזה.
א. אתה עדיין יכול לערוך, אני מקווה שכבר שכך כעסך על ההודעה שלי
ב. היא לא מתיפייפת

• הוסף לסימניות
מנסיוני מול עיריית בני ברק (לא נכנס לנושא השחיתות) על כל דוח שיהיה להגיש בקשה לביטול בתוספת נימוקים מרגשים, מהרגע שהוגש ערעור ההליכים נפסקים (גם אם עובר התאריך שנקוב בדוח לא תחויבו בתוספת ריבית) בדר"כ הם מבטלים או מפחיתים את הקנס משמעותית.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות מפה או שרטוט שנבין בדיוק ממה להזהר?

• הוסף לסימניות
שאלה
תמשיכו להמתין. אני חיכיתי כמעט שנה. על פי החוק אם עובר שנתיים כמדומני הדוח מתבטל אוטומטי וגם הנקודות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאלה
העוילם אומר שעפ''י חוק אם לא נקבע תאריך למשפט תוך שנה מהגשת הבקשה להשפט הדו''ח פוקע. תמשיכו להמתין, אם כי בדרך כלל הם קובעים שניה לפני שעובר שנה...

• הוסף לסימניות
לי ויתרו על הקנס אחרי שהסברתי את הטעות.
ואני לא מדברת על הנת"צ המדובר, אלא על הנת"צ שבפניה לתחנה המרכזית (בטעות פניתי לשם ולא לרחוב ירמיהו).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....