כן אבל עכשיו אחרי שכבר אני דיברתי עם רופאה מסוימת אני לא יכולה להחליף רופאה באותו ריבעון....יש עוד רופאים..
אפשר להתקשר למרפאה אחרת שיפנו אותכם לרופא שנמצא באותו רגע במרפאהכן אבל עכשיו אחרי שכבר אני דיברתי עם רופאה מסוימת אני לא יכולה להחליף רופאה באותו ריבעון....
אפשר לנסות במרפאה אחרת /זמן שאותה רופאה לא נמצאתכן אבל עכשיו אחרי שכבר אני דיברתי עם רופאה מסוימת אני לא יכולה להחליף רופאה באותו ריבעון....
לא ברורה השאלה.תוך כמה זמן השב"כ שולח הודעות לניידים כשרים מרגע חשיפה לחולה מאומת?
לא נכון.בניגוד למה שנכתב, מי שקיבל טלפון, מוגדר כחייב בידוד עד שיוכח אחרת (השב"כ מעדכן גם משרד הבריאות).
ולכן אם הוא נסע ברכב או הלך ברחוב ושוטר ביקש ת"ז הוא עלול לקונסו ב5000 ש"ח על הפרת בידוד!
אפשר להגיד שיש תסמינים (כמובן בהתייעצות עם רב מוסמך...)כן אבל עכשיו אחרי שכבר אני דיברתי עם רופאה מסוימת אני לא יכולה להחליף רופאה באותו ריבעון....
תלוי אם זה כשר או לאבתהליך יש 20-40% טלפונים שמאוכנים בטעות!!!
גם בתקשורת החילונית כל הזמן מדברים, בתכנית בגל"צ היום טענו שיש להם מאות פניות על טעויות מוכחות!תלוי אם זה כשר או לא
לא ברורה השאלה.
לפעמים לוקח שבוע ויותר עד שיודעים שהייתם ליד חולה מאומת.
התהליך הוא כזה;
משרד הבריאות מעביר את פרטי החולה המאומת (טלפון תאריך הדבקה אם ידוע וכו') לשב"כ.
השב"כ בודק איפה הטלפון של החולה היה לעומת טלפונים אחרים.
השב"כ מעביר למשרד הבריאות תוך שעות ספורות את כל הטלפונים שהיו קרובים 2 מטר 15 דק' לטלפון של החולה המאומת והם מקבלים הודעה כתובה/קולית שעליהם להיות בבידוד.
בתהליך יש 20-40% טלפונים שמאוכנים בטעות!!!
התכוונתי לומר שהסטייה של הטעות גדולה יותר בכשריםגם בתקשורת החילונית כל הזמן מדברים, בתכנית בגל"צ היום טענו שיש להם מאות פניות על טעויות מוכחות!
יש בתי ספר שמתנים את החזרה של התלמיד שהיה בבידוד לבית הספר בבדיקה שלילית.כן, אבל אחרי שבועיים, כשאני רוצה לחזור לעבודה,
האם יכולים להתנות את החזרה בבדיקה?
לפי לשון החוק היבשה במידה והוא מבודד לחלוטין אז הילדים שלו יכולים לצאת למסגרות. בפועל זה תלוי במוסד הלימודיםמי שקיבל הודעה שהוא חייב בידוד,
יכול לשלוח את ילדיו למוסדות?
עכשיו שוב חייגנו, אחרי כל הניתוקים פעם אחת הצלחנו לתפוס המתנה לשיחה באחד הטלפונים, עשינו תורנות בבית מי מחכה למשרד הבריאות עד שיענו,
אחרי שעתיים וחצי המתנה,
סוף סוף שומעים קולות של דיבורים, אך הם לא שמעו אותנו, למרות הגבהת הקול:
הלו, אין מענה.
מה אפשר לעשות ?
,גיליתי שם טופס פניה מקוון:יש באתר של משרד הבריאות אפשרות לשוחח עם נציג בצאט
גם שם זה קצת לוקח זמן, אבל סוג חצי שעה ממתינים, ואחרי זה מתכתבים עם נציג.
נראה לי פיתרון הכי אידיאלי.... במצב המזעזע כיום בהתנהלות מולם.....
נראה לי כבר עדיף לשוחח עם נציג בצאט, לכו תדעו מתי תקבלו תגובה לפניייה........,גיליתי שם טופס פניה מקוון:
הם כותבים תוך 2 ימי עבודה.נראה לי כבר עדיף לשוחח עם נציג בצאט, לכו תדעו מתי תקבלו תגובה לפניייה........
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים