קיבלתי התראה מאירוח אתרים על "אימוץ יתר של המעבד", מה עושים?

• הוסף לסימניות
קיבלתי התראה שעברתי את האחוזים של המעבד, והאתר מכביד על המערכת המשותפת.
האתר לא נחשב לאתר עתיר משתמשים במיוחד, אבל לפי מה שהבנתי מהתמיכה של האירוח שיש 'בוטים' או 'רובוטים' שסורקים כל הזמן את האתר כנראה במגמה למצוא פרצות, והם מכבידים על המעבד.
א. מישהו מכיר את התופעה?
ב. יש למישהו פתרון לה?
תודה!

• הוסף לסימניות
איזה חברה זה?
אפשר לחסום בוטים בHTACCES.
אפשר לבדוק שקאש פעיל.
אפשר להפעיל קלאוד פלייר, זה גם עוזר נגד בוטים וגם לקאש.

תודה על התגובה.
החברה היא סייטגראונד
קאש פעיל.
נציג התמיכה אכן אמר שיכניס חסימה לבוטים בHTACCES
בנוגע לקלאוד פלאר - היה לי בעבר, והוא האט את האתר.

• הוסף לסימניות
בגדול היה לי לקוח אצליהם והוא קיבל את אותה חסימה של שימוש יתר במעבד וזה הגיע בגלל סקריפט PHP שהרצתי על האתר שלו דרך משימות מתוזמנות בסיפאנל.
התמיכה גם טענה לי שזה בוטים אבל זה באמת היה אני ומה שעשיתי זה העברתי לשרת פרטי.
דרך אגב עדיין יש לי אצליהם חשבון למכירה במחיר מוזל כי אין לי מה לעשות איתו והם לא מוכנים לזכות את הלקוח שלי.

• הוסף לסימניות
בגדול היה לי לקוח אצליהם והוא קיבל את אותה חסימה של שימוש יתר במעבד וזה הגיע בגלל סקריפט PHP שהרצתי על האתר שלו דרך משימות מתוזמנות בסיפאנל.
התמיכה גם טענה לי שזה בוטים אבל זה באמת היה אני ומה שעשיתי זה העברתי לשרת פרטי.
דרך אגב עדיין יש לי אצליהם חשבון למכירה במחיר מוזל כי אין לי מה לעשות איתו והם לא מוכנים לזכות את הלקוח שלי.
איך באמת אפשר לדעת מה הסיבה לזלילת זמן המעבד? יש אפשרות לעקוב מה הפעולה הגורמת לזה?

• הוסף לסימניות

הם מאפשרים להשתמש בשרת שלהם רק להנחת קבצים?
ואם כן - כמה ג"ב הם נותנים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
https://www.siteground.com/web-hosting.htm
התוכנית הבסיסית.
הם נותנים לשים מה שאתה רוצה בתנאי שזה לא יגיע ל10000 שניות מעבד ביום.

יש מישהו שמעונין לשים קבצי וידאו / שמע של שיעורי תורה. הוא בירר איתי על הוסטגאטור, השאלה שלי היא האם השמעה או צפיה בקבצים הללו גוזלת הפעלת מעבד מאומצת?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יכול להמליץ על הענין?

• הוסף לסימניות
למה לא לעשות זאת?
זה בעיקר בשימוש בשביל עדכוני וורדפרס ותוספים.

• הוסף לסימניות
יש כאן גרף של פעילויות באתר, עם פירוט של דפים - היטים ורוחב פס.
[מימין יש את כתובות ה- IP שמשם הגלישה שבכל שורה]
השאלה שלי היא מה נחשב לגורם בעל חשיבות שמכביד על המעבד? הדפים? ההיטים? הרוחב פס?
לדוגמא בשורה השניה יש מעל 20.000 דפים, וכך גם היטים, אבל רק 2.25 מג"ב.
לעומדת השורה החמישית שזולל 200 מ"ב, אבל רק 3.000 היטים.
אפשר הסבר?
תודה!

מעבד.jpg

• הוסף לסימניות
אין מי שיודע לפענח את זה??

• הוסף לסימניות
אני לא מבין גדול בוורדפרס, אבל ההגיון אומר שאין בהכרח קשר בין רוחב פס, היטים או תצוגה של דפים לניצול של מעבד.

לצורך הענין, אם תהיה כניסה לקובץ php שמציג גלריה של 200 תמונות גדולות מאוד, בכל כניסה לעמ', יהיה שימוש נרחב ברוחב פס (לשלוח את ה200 תמונות) אבל כמעט ולא פעולה של המעבד.

מצד שני, במידה ויש בכל כניסה לעמ' פעולה של הצפנה או כיווץ נתונים (לצורך הענין, הכנת קובץ ZIP להורדה), תהיה פעולת מעבד גדולה מאוד, אבל הרוחב פס יכול להיות ממוצע...

במקרה שלך, אני הייתי שואל את עצמי באיזה תוסף האתר משתמש שהוא זה שמכלה את הCPU או לחילופין האם יכול להיות שהמתכנת הכניס איזושהי פעולה (לולאה או משהו בסגנון) שמאמצת את המעבד שלא לצורך, אולי הכנת טפסים או שליחת מיילים מסיבית שדורשת הנחה של מאות\אלפי עמודים ברגע מסוים....

אולי שווה לנסות להריץ את האתר בסביבת פיתוח ולשחק איתו לראות אם ניתן לגלות את מקור הבעיה...

שיהיה בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה!
יש אפשרות לקבל מהסיפאנל אינפורמציה מה זולל את הכח של המעבד?
או אולי יש תוסף של וורדפרס שמספק את האינפורמציה הזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה