תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

עכשיו מילאתי ושלחתי נקווה לטוב עברו גם עשרה ימים...

אוזלת היד של עיריית בני ברק ומשרד התחבורה -
לאחר למעלה משנה שבהן בתחנות רבות בבני ברק השילוט הדיגיטלי אינו תקין, ולאחר פניות למוקד 106 ולמשרד התחבורה שלא טופלו עד לרגע זה, הגשתי כעת פניה למבקר המדינה

אם גם אתם נפגעתם מהבעיה נא הגישו פניה לגופים הרלוונטיים

לאחר למעלה משנה שבהן בתחנות רבות בבני ברק השילוט הדיגיטלי אינו תקין, ולאחר פניות למוקד 106 ולמשרד התחבורה שלא טופלו עד לרגע זה, הגשתי כעת פניה למבקר המדינה

יש תוצאות לתלונה זאת?

אם יהיו תעדכנו, יש לי כמה מקומות קבועים שאני נמצא בהם כל יום ואין שם שלט, אבל אין לי כח לפנות בלי לדעת שיש בשביל מה.

יש תוצאות לתלונה זאת?
מבקר המדינה מצליח בהרבה מקרים להזיז דברים שלאזרח הפשוט אין בהם השפעה

יש לי כמה מקומות קבועים שאני נמצא בהם כל יום ואין שם שלט, אבל אין לי כח לפנות בלי לדעת שיש בשביל מה.
ככל שיוגשו יותר פניות כך סביר יותר שיתייחסו לנושא

בדיוק שבוע שעבר התקשרתי למחלקת התחבורה ואמרו לי שיש חיסרון בתקציב.
אולי בקדנציה הבאה....

דיברתי עם גודי סילמן והוא אמר שהוא ישתדל לטפל בזה כמו שצריך.
נחיה ונראה

הרשות המקומית (במקרה זה - עיריית בני ברק) אינה חייבת להציב בכל תחנה ואפי' בחלק מן התחנות שילוט דיגיטלי, וודאי שאינה מחוייבת לשמור עליהן תקינים...

הרשות המקומית (במקרה זה - עיריית בני ברק) אינה חייבת להציב בכל תחנה ואפי' בחלק מן התחנות שילוט דיגיטלי, וודאי שאינה מחוייבת לשמור עליהן תקינים...
יש לי במייל אישור מהעירייה מתאריך 7.11.22 (לפני שנה ו-3 חודשים) שזה נמצא בטיפול העירייה
אם הטענה שלכם צודקת העירייה הייתה צריכה פשוט לומר "אנחנו לא אחראים"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה