תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

אני אישית לא מכיר סיפור כזה, ואשמח לחכמת ההמונים שכאן.
חברת "נתיב אקספרס" נקנסה בסכום גדול על כך שמספר נסיעות של קו ירושלים-צפת לא העלו נוסעים בחלק מהתחנות בתקופת החופש ("התקופה הכי משוגעת" - לשון החברה בהגנה). אינני יודע אם החברה ערערה והפסיקה השתנתה.

אשמח לעזרה
בנוגע לאוטובוס חברת קווים בינעירוני שכל יום יש ריח חריף של עשן סיגריות בחלל האוטובוס בנסיעה שמאד מציק לי כמעשן לשעבר ובמיוחד בחורף
"וככל הנראה" הנהג הוא זה שמעשן ממש סמוך לתחילת הנסיעה בתוך האוטובוס.
פניתי לחברה ובפניות הציבור טוענת הנציגה שכל עוד אין לי הוכחה שהנהג עישן (מה שברור שאין לי, כי הנהג מעשן לפני הנסיעה ולא במהלכה), אין להם מה לעשות עם התלונה
וכן אין להם אפשרות לברר טענה זו מול הנהג כל זמן שאינני מוכיח שזה הוא המעשן.
ולגבי הטענה על הריח החזק בלי קשר לנהג, ענתה שזו טענה סובייקטיבית שלי וזה לא מוכח שאכן זה ריח של סיגריות.
מה עושים?
אשמח לעזרתכם
אם מדובר בשעת יציאה קבועה אפשר להמתין בתחנת המוצא לפני שעת היציאה ולתעד

ועצם הטענה על הריח בלי תיעוד של הנהג עצמו, אין לה בסיס?
קשה לתעד ריחות. במקרה של תביעה זו תהיה מילה שלכם מול מילה של הנהג / נציג החברה. במקרה כזה סביר להניח שלעדות של אדם נוסף יהיה תוקף גדול יותר במהלך משפט.
כמו כן, במידה ונוסעים שונים יתלוננו על אותה הנסיעה זה אולי יגרום לחברה להאמין שלא מדובר בתחושה אישית.

כמו כן, במידה ונוסעים שונים יתלוננו על אותה הנסיעה זה אולי יגרום לחברה להאמין שלא מדובר בתחושה אישית.
במידה והם רוצים להאמין, וכנראה שלא:confused:
- - -
אבל זה לכאורה פיתרון
במקרה כזה סביר להניח שלעדות של אדם נוסף יהיה תוקף גדול יותר במהלך משפט.
ואני מאמין (לא באמת יודע) שביהמ"ש יקבל את זה

אשמח לעזרה
בנוגע לאוטובוס חברת קווים בינעירוני שכל יום יש ריח חריף של עשן סיגריות בחלל האוטובוס בנסיעה שמאד מציק לי כמעשן לשעבר ובמיוחד בחורף
"וככל הנראה" הנהג הוא זה שמעשן ממש סמוך לתחילת הנסיעה בתוך האוטובוס.
פניתי לחברה ובפניות הציבור טוענת הנציגה שכל עוד אין לי הוכחה שהנהג עישן (מה שברור שאין לי, כי הנהג מעשן לפני הנסיעה ולא במהלכה), אין להם מה לעשות עם התלונה
וכן אין להם אפשרות לברר טענה זו מול הנהג כל זמן שאינני מוכיח שזה הוא המעשן.
ולגבי הטענה על הריח החזק בלי קשר לנהג, ענתה שזו טענה סובייקטיבית שלי וזה לא מוכח שאכן זה ריח של סיגריות.
מה עושים?
אשמח לעזרתכם
הם אם באמת רוצים הם יכולים לבדוק במצלמות של האוטובוס האם הנהג מעשן באוטובוס

מישהו יודע מה החוק/קנס על תשלום בחופשי חודשי של מישהו אחר?
ומה עדיף לומר לפקח אם הוא תופס כזה דבר, שלא שמתי לב או נאבד לי הרב קו שלי ולכן הטענתי לעצמי בלבד חופשי ברב קו של מישהו אחר

מישהו יודע מה החוק/קנס על תשלום בחופשי חודשי של מישהו אחר?
ומה עדיף לומר לפקח אם הוא תופס כזה דבר, שלא שמתי לב או נאבד לי הרב קו שלי ולכן הטענתי לעצמי בלבד חופשי ברב קו של מישהו אחר
למרבה הצער כל האפשרויות שציינת אינן חוקיות.
אבל האפשרות היחידה שלו לזהות את השם האמיתי שלך הוא רק באמצעות ת"ז, שאותה חובה עליך להציג, אך אין לו דרך חוקית לממש את החובה הזאת

שבית משפט כותב
זכות תשובה בעמוד אחד תוך 20 יום.

זה 20 ימי עסקים או 20 ימים כפשוטו?

יש לי מס' תיק שאני יודע שהיא הייתה השופטת, אבל אני לא מצליח למצוא את פסק-הדין
מס' תיק 25833-01-23
זה המסמך שמופיע באתר נט המשפט

קבצים מצורפים

• 404d1a9f-7817-4109-97eb-e84e614cdc24-d0b4b36586010000090037f6a5aa0a56_f_1733919981265_original...pdf
    KB 139.8 · צפיות: 17
מי יודע לעזור לי
ביום שיש האחרון היה קו אוטובוס שפספס כמה תחנות
אוטובוס לאחר מכן היה לי שעה אחרי
וכמון הייתי כל המזמן בשיחה עם המוקד הארצי לתחבורה ציבורית
אחרי כמה שיחות הלוך חזור חוזרת אלי מנהלת מהמוקד הארצי ההאוטובוס עבר בתחנה
אמרתי לה שאין מצב אני הייתי בתחנה כבר מהשעה 7:20 כשבאוטובוס היה צריך לצאת ב7:30
בקיצור צעקות מפה לשם
היא חוזרת אלי אחרי כמה דקות שנכון האוטובוס פספס כמה תחנות
שאני אתקשר לחברת מטרופולין
הם ישר אמרו לי שנכון האוטובוס באמת פספס כמה תחנות
ופיצו אותי ב2 נסיעות
שעד הרגע הזה אני לא רואה את זה ברב קו

מי אני יכולה לעשות ???

אני רוצה פיצוי יותר גדול על כל העוגמת נפש שהייתה לי !!!!!!!!

הם אם באמת רוצים הם יכולים לבדוק במצלמות של האוטובוס האם הנהג מעשן באוטובוס
זה מה שטענתי לנציגה
אבל היא מתעקשת שאני זה שצריך להוכיח
במידה והם רוצים להאמין, וכנראה שלא:confused:
- - -
אבל זה לכאורה פיתרון

ואני מאמין (לא באמת יודע) שביהמ"ש יקבל את זה
אתם חושבים שיש פה סיכוי / עילה לתביעה על דבר כזה?

זה מה שטענתי לנציגה
אבל היא מתעקשת שאני זה שצריך להוכיח

אתם חושבים שיש פה סיכוי / עילה לתביעה על דבר כזה?
בשלב הראשון כדאי להגיש תלונה למשרד התחבורה על "ניקיון ותקינות אוטובוס" ולראות איך הם מגיבים

האם כשמתקבל כתב הגנה, אני יכול / צריך לשלוח תשובה לכתב ההגנה?

תלונה ששלחתי למשרד התחבורה, מה דעתכם על העניין? אין לי הקלטות שיחה מהאירוע נראה לכם שזה יעכב אותי?
תודה!
בעקבות פיגוע שהתרחש לצערנו הרב ברחוב הרב כהנמן בני ברק
הנהג קיבל הוראה לעקוף את התחנות שברחוב זה
הנהג טען שהורו לו לעקוף את כלל התחנות ולהוריד את הנוסעים בתחנה האחרונה (קניון איילון)
יצרתי קשר בעודי יושב על האוטובוס עם בית שמש אקספרס בטלפון *3343 שלוחה 2, הנציגות במענה הטלפוני אמרו לי 3 פעמים שאין הוראה לעקוף את כלל התחנות אלא רק את חלקן, וכן להיכנס לרחוב רבי עקיבא
בשיחה האחרונה שלי איתם נאמר לי בטלפון שאני יגיד/יבקש מהנהג לבצע את המסלול ברחוב רבי עקיבא
הנהג בתגובה אמר לי שהוא צריך להתחיל מסלול ב19:40 (ולכן אין לו זמן להיכנס לרבי עקיבא)
אח"כ אמר לי הנהג שאם אני רוצה אני יכול להישאר על האוטובוס עד שיתחיל את המסלול- ולמרות זאת אחרי 5 דקות הנהג החליט להזמין משטרה כדי להוריד אותי מהאוטובוס, לא היה נעים בכלל
נאלצתי לשלם מונית שיוביל אותי לרחוב מוכר בבני ברק, אחרי שבררתי שאין לי קו פנימי שמוביל לשם בטווח הזמן הקרוב

אני מדגיש על האוטובוס נכחו גם מבוגרים מאוד שנאלצו לעשות את דרכם כמוני וכל זה בגלל שהנהג סירב לקיים את הוראות החברה ולהיכנס לרחוב רבי עקיבא
אני דורש פיצוי, החזר על המונית והתנצלות על המקרה המסבך והמביך

תלונה ששלחתי למשרד התחבורה, מה דעתכם על העניין? אין לי הקלטות שיחה מהאירוע נראה לכם שזה יעכב אותי?
תודה!
בעקבות פיגוע שהתרחש לצערנו הרב ברחוב הרב כהנמן בני ברק
הנהג קיבל הוראה לעקוף את התחנות שברחוב זה
הנהג טען שהורו לו לעקוף את כלל התחנות ולהוריד את הנוסעים בתחנה האחרונה (קניון איילון)
יצרתי קשר בעודי יושב על האוטובוס עם בית שמש אקספרס בטלפון *3343 שלוחה 2, הנציגות במענה הטלפוני אמרו לי 3 פעמים שאין הוראה לעקוף את כלל התחנות אלא רק את חלקן, וכן להיכנס לרחוב רבי עקיבא
בשיחה האחרונה שלי איתם נאמר לי בטלפון שאני יגיד/יבקש מהנהג לבצע את המסלול ברחוב רבי עקיבא
הנהג בתגובה אמר לי שהוא צריך להתחיל מסלול ב19:40 (ולכן אין לו זמן להיכנס לרבי עקיבא)
אח"כ אמר לי הנהג שאם אני רוצה אני יכול להישאר על האוטובוס עד שיתחיל את המסלול- ולמרות זאת אחרי 5 דקות הנהג החליט להזמין משטרה כדי להוריד אותי מהאוטובוס, לא היה נעים בכלל
נאלצתי לשלם מונית שיוביל אותי לרחוב מוכר בבני ברק, אחרי שבררתי שאין לי קו פנימי שמוביל לשם בטווח הזמן הקרוב

אני מדגיש על האוטובוס נכחו גם מבוגרים מאוד שנאלצו לעשות את דרכם כמוני וכל זה בגלל שהנהג סירב לקיים את הוראות החברה ולהיכנס לרחוב רבי עקיבא
אני דורש פיצוי, החזר על המונית והתנצלות על המקרה המסבך והמביך
אתה יכול להוציא את פירוט המסלול בפועל מאתר דאטא-בוס

אם אין לך קבלה של המונית זה מקרה בעייתי

אם אין לך קבלה של המונית זה מקרה בעייתי
יש לי קבלה של המונית! אגב אי אפשר 'לשחזר' קבלה של מונית?

האם כשמתקבל כתב הגנה, אני יכול / צריך לשלוח תשובה לכתב ההגנה?
צריך לשלוח כתב הגנה, אבל הוא לא תמיד צריך להיות תשובה לדבריהם

הסתכלתי בדאטאבוס, ואכן מופיע מסלול כמו שטענתי, יש אפשרות להדפיס את המסלול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה