תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

הדיון עוד חודשיים
אני הייתי מחכה

יש לי יסוד סביר לחשוד שכמה חברות מסתכלות באשכול הזה ולפי זה מנהלות את התיק
חכמים, הזהרו בדבריכם...
ככה היה אצלי... באורח פלא, כמה ימים אחרי ההודעה בפרוג...

אני הייתי מחכה

ככה היה אצלי... באורח פלא, כמה ימים אחרי ההודעה בפרוג...
סביר להניח שבשלב כלשהו בהמשך החברה תטען ש"עקב תקלה ביומן איבדנו את הפרטים לגבי מועד הדיון"
אל דאגה, אם זה יקרה אוכל לקשר אותך עם מי שהצליח להוכיח שהחברה עושה שימוש בטענה הזו באופן סדרתי

אני מחכה לדיון
אין לי זמן למריחות שלהם
אז אולי כן עדיף לשלוח עכשיו בקשה לבית המשפט לדיון ללא כתב הגנה כדי שיזרזו אותם?
זה לא יזרז אותם, הדיון יהיה מתי שנקבע, אם הם לא יספיקו להגיש כתב הגנה - זבש''ם

@יוסי ב.ק
חברת קווים יש תופעה של דילוג על תחנות אחרונות , כאשרק האוטובוס כבר מלא
אבל עדיין שאין נוסעים בעמידה
פניתי בתלונה על כזה נסיעה והחזירו לי תשובה שממכירת הכרטיסים ומדיווח של הסדרן רואים שהאוטובוס היה עמוס

ואני רואה מהחלון שאין אף אחד בעמידה, מדובר בתחנה שהיא באמצע כביש ראשי שהנהגים דוהרים שם ומעדיפים לא לעצור

מה עושים?
יש מה להתלונן?

@יוסי ב.ק
פניתי בתלונה על כזה נסיעה והחזירו לי תשובה שממכירת הכרטיסים ומדיווח של הסדרן רואים שהאוטובוס היה עמוס

ואני רואה מהחלון שאין אף אחד בעמידה, מדובר בתחנה שהיא באמצע כביש ראשי שהנהגים דוהרים שם ומעדיפים לא לעצור

מה עושים?
יש מה להתלונן?
מחלף בר אילן, אלוף שדה, מסובים ?

ביום חמישי הקודם חיכיתי לאוטובוס של אקסטרה ירושלים ונופפתי לנהג עם הרבקו - אבל הוא לא עצר.
אין תיעוד.
יש מה לעשות?

ביום חמישי הקודם חיכיתי לאוטובוס של אקסטרה ירושלים ונופפתי לנהג עם הרבקו - אבל הוא לא עצר.
אין תיעוד.
יש מה לעשות?
עד כמה שאני יודעת הכל מתועד אצל
את פונה קודם בתלונה לחברה והם עצמם אלו שמאשרים לך את זה ומצרים על אי הנוחות...

@יוסי ב.ק
חלפו חודשיים מאז שהגשתי את התביעה על קווים והם עדיין לא הגישו כתב הגנה
זה תקין?

הם התקשרו אלי יום אחד לשאול אותי את המס' תיק ואמרו לי שהם לא מוצאים את זה....
(שיחה קצת חשודה, לדעתי הם ניסו לשמוע את התגובה שלי)
זה המקרה שלי
צריך לבדוק אם יש אישור מסירה, ומתי.
נכנסים לתיק, ושם בצד ימין לוחצים על "מזכירות" ונכנסים ל"המצאות שבוצעו" ובודקים האם ומתי זה נמסר.
לכאורה זה נמסר כי העובדה היא שהם התקשרו אליך לברר על התיק, אבל חשוב לבדוק, ואז לראות מה עושים הלאה.
מתי הם התקשרו קווים?

@יוסי ב.ק

מה עושים?
יש מה להתלונן?
להתלונן ודאי! גם לחברה וגם למשרד התחבורה זה המינימום המתבקש וזה לא מסובך.
לגבי נוסעים בעמידה, האמת שאני לא יודע מה הנוהל הרלוונטי היום. מישהו יודע לעדכן?

אין תיעוד.
יש מה לעשות?
קודם כל להגיש תלונה לחברה ולמשרד התחבורה. לגבי תביעה - כדאי להגיש על כמה מקרים, ולא על בודד.

צריך לבדוק אם יש אישור מסירה, ומתי.
נכנסים לתיק, ושם בצד ימין לוחצים על "מזכירות" ונכנסים ל"המצאות שבוצעו" ובודקים האם ומתי זה נמסר.
לכאורה זה נמסר כי העובדה היא שהם התקשרו אליך לברר על התיק, אבל חשוב לבדוק, ואז לראות מה עושים הלאה.
מתי הם התקשרו קווים?
יש אישור מסירה
הם התקשרו אלי לפני כשבועיים
השאלה מה נכון לעשות עכשיו

אם מישהו יכול לעזור בהקדם תודה רבה
אני באמצע מילוי תביעה נגד אגד ואני לא יודע מה הח.פ. של אגד
בעמוד 3 כתבו 5113214142
אבל עכשיו אין כזו אופציה

אז הם באיחור של מעט יותר משבועיים.
אתה יכול לנסות להגיש בקשה לפסק-דין בהעדר כתב הגנה, אבל קשה לדעת אם זה שווה כרגע או לא.
ככל ויעבור הזמן והם לא יגישו זה פועל לרעתם, ולכן בדרך כלל שווה לחכות. מצד שני אחרי שהם יגישו, הפסדת את האפשרות.
ניתן לנסות לראות את הגישה של השופט, ולפי זה להחליט. או לנסות לבקש וזהו.
לא יודע אם עזרתי או רק בלבלתי.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה